reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dziękuję, za tak super przyjęcie:-) to jest moje pierwsze forum, i jeszcze ze zdziwieniem obserwuję swoje posty i to, że mi ktoś na nie odpowiada. Muszę Wam się przyznać, że jestem podekscytowana jak dziecko:-) Mam pytanie: czy przed crio transferem miałyście jakieś badania, bo mnie w Novum zalecili tylko encorton od pierwszego dnia cylku (folik cały czas) i w połowie cyklu się do nich zgłosić.

reklama
TeQuila trzymam kciki za jutrzejszy scratching &&&&& niech Cię tam dobrze nascratchingują :tak::tak::tak::tak:

Quinnie za Twoją punkcję &&&&&&

Sylwia za dobre wieści na wizycie, abyście znaleźli najlepszy dalszy plan działania!!! &&&&

McDusia ja miałam dwa razy crio, ale niestety nie udało się, nie miałam żadnych badań, dr po prostu robił usg obserwował moje pęcherzyki a potem zastzryk na pęknięcie i transfer. Takie przygotowanie jak dla mnie było stratą czasu, pieniędzy i nerwów. Uważam,że dr prowadzący powinien poznać swoją pacjetkę jak najbardziej a nie grać w totolotka.

Masz rację Gotadora. Właśnie się martwię, że to trochę mało..., że może jest coś co można zrobić, żeby zwiększyć szansę.

McDusia u mnie był niedobry wynik tsh, ale dr to zbagatelizował. Po zmianie kliniki zaczęłam brać tabletkę na tarczycę i wynik jest lepszy - czy sprawdzałaś jaki masz wynik? Może faktycznie nie jest to ważne, ale jest wiele źródeł medycznych, które mówią aby tsh było jak najbliżej 1.5

Dziewczyny dziękuję, za tak super przyjęcie:-) to jest moje pierwsze forum, i jeszcze ze zdziwieniem obserwuję swoje posty i to, że mi ktoś na nie odpowiada. Muszę Wam się przyznać, że jestem podekscytowana jak dziecko:-) Mam pytanie: czy przed crio transferem miałyście jakieś badania, bo mnie w Novum zalecili tylko encorton od pierwszego dnia cylku (folik cały czas) i w połowie cyklu się do nich zgłosić.

Zobacz załącznik 544509
Witaj McDusia:)

Ja tez jestem tu od niedawna ale czuje sie jak w domku:)Dziewczyny sa przesympatyczne,ale widze ze obserwujesz od dawna wiec zapewne juz to wiesz;)))
Dziekuje dziewczyny za wsparcie-jestem juz po pierwszej dawce Gonalu:)Bosze z jaka radoscia sobie wstrzykiwalam to cholerstwo:))))))))

Witajcie dziewczyny w ten paskudny dien...u mnie zimno i ponuro, a mnie jakos tak lenistwo ogarnelo, ze prawie cały dzień przespałam...moze to i lepiej, bo za wiele nie myslalam o jutrzejszej punkcji:-p
Witaj McDusia dobrze zrobilas ze dołączyłaś do forum-tu zawsze można liczyć na dziewczyny i człowiek jakoś raźniej sie czuje, zwłaszcza, że jak widze jesteś w podobnej sytuacji co ja....czyli o wsparciu rodziny mozna zapomniec!!! :no:

Witaj Mc Dusia :-D

To jutro wielki dzień dla Tequila i Quinnie. Trzymam kciuki za scratching i punkcję. Dużo jajeczek i owocnego zabiegu.
A ja powiem Wam, że nie wiem co się dzieje. Ja w niedzielę zaczęłam plamić i poroniłam maluszka, tak miałam do czwartku. A dzisiaj znów krwawię i sama już nie wiem co się dzieje... Tak się zastanawiam czy tamto krwawienie było po poronieniu a te jest krwawieniem miesiączkowym? Tylko tak potrafię to wytłumaczyć. No nic, jutro się dowiem co mój organizm znów wywija.

Mnie tylko jedno martwi przed następnym crio - jak duże znów będzie endo. Tak bym chciała aby dorosło chociaż do 8-9 mm :zawstydzona/y:

reklama
Do góry