Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiecie co powiem wam szczrze ze cholernie sie boje..i podziwiam was wszystkie, ktore mimo niepowodzen podnosicie sie i walczycie dalej .SZACUNEK DLA WAS!!!

Choć czasami ciężko, boli i mamy obawy to prędzej czy później podchodzimy do kolejnej próby. A ta owocna próba wynagrodzi nam wszelkie starania i ukoi każdy ból.

witaj ann84, fajnie że znalazł się ktoś z Gamety Łódzkiej, ja lecze się u profesora R. na pewno wiesz któż to. To moje drugie podejście, ale po 1 porażce miałam ochotę zrezygnować. Mój facet jest jednak twardy, i marzenia o dziecku teraz są wszystkim. Witaj wśród nas. A skąd jesteś dokładnie?hej Dziewczyny
no to ja też się ujawniępotrzebuję Waszego wsparcia.... widzę, że atmosfera na forum sympatyczna więc z chęcią dołączę... Jutro o 12.20 mam trzecie ostatnie już crio, więc bardzo proszę o kciukasy i fluidki... nasz ostatni maluszek nie jest najlepszej klasy, więc nie chcę się łudzić...Dagnes, ja też jestem w gamecie łódzkiej, ale u dr MR. testować będę pewnie 22.03 więc proszę o wpisanie na listę
Nie wiem jak to u Was jest, ale ja z każdym podejściem mam coraz mniej siły i wiary w powodzenie... Postanowiliśmy z moim M ze zrobimy jeszcze jeden program - może uda się uzyskać dofinansowanie - i jesli to nie poskutkuje, otwieramy drogę adopcyjną...