Gonia0605
Fanka BB :)
Wiesz, statystyka nakazuje, żebym gdziekolwiek miała więcej szczęścia, bo gdzie nie spojrzę to mam mniejTo masz wiecej szczescia
Niestety ale jak nam tyle pobieraja krwi to i zyly zmeczone![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz, statystyka nakazuje, żebym gdziekolwiek miała więcej szczęścia, bo gdzie nie spojrzę to mam mniejTo masz wiecej szczescia
Niestety ale jak nam tyle pobieraja krwi to i zyly zmeczone![]()
Ja to raczej odchrumkuje-jejulodddaa na sniadanieja sobie jeszcze w łózku siedze i zjadlam serek waniliowy
Ale na dzisiaj mam lasagne
zaraz bede pic pietruszke
Wiesz ze ja tez chrapalm przez ten nos co mi sie wczesniej nie zdarzalo a wrecz bylam bardzo na to wyczulona i strasznie mnie to obrzydzalo do tego stopnia ze spie zawsze w stoperach do uszu bo mi alutka czasami chrapnie
A Łukasz jak sie opije to tez chrapie i ja tego nienawidze
Wiesz co ja tak dostalam po tylku a raczej po nosie przez ten katar - smarkac to ja jeszcze moge ale jest zupelnie zatkany i masz beton w obu dziurkach to naprawde kilka a nawet kilkanacie razy zwyczajnie plakalam ;( Mam dzisiaj dobry humor od rana - porobie cos fajnego
![]()
Juuupppiiiiiiiiii i wszystko sie zaczyna ukladac - mi nos odtyka, ty zaraz transfer, anett zaraz bedzie po porodzie i jeszcze mi youtuberka odpisala no SZAŁ !!!!!
Oj to u mnie są cudowne panie, ja im pokazuje skąd pobierają mi zawsze i w to miejsce się wbijają.... Kiedyś zdawałam krew i mialam zawsze z tym problem. Raz jak mi tak grzebała to też wyszlam z siniakiem, a 2 dni później poszlam na histeroskopie chyba, nie pamiętam na co ale babka w szpitalu patrzyła na mnie podejrzanie wtedy jak mi welflon wbijałaMam to samo! Na kazdej rece mam TYLKO 2 zyly z ktorych da sie pobrac krew. Fakt, sa juz mega zmeczone bo co chwilę ktos jakies badania kaze zrobic, ale co ja poradze. Z innych zyl krew nie idzie i koniec. Wchodze do gabinetu i pokazuje palcem, ze tu albo tu. Ale za kazdym razem grzebią po calej rece w poszukiwaniu innej. Raz mi tak zryly rece w poszukiwaniu, ze wyszlam z siniakami na obu rekach jakbym sobie w zyle dawala.... od tego czasu nie pozwalam sie wkluc w inna. Dziwnie na mnie patrzą ale no coz..![]()
Cudowne wieściDziewczyny, Paśnik odpisał. Jednak mój tok rozumowania był zły i mam pozwolenie na szczepienia i mam się umawiać na termin. @motylek24 miałaś rację
![]()
A ja sie zastanawiam jakim cudem youtuberzy moga taka kasę zarabiac!! [emoji2358][emoji2358][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Jessuuuu, a ja się ciągle zastanawiałam kto tych youtuberów ogląda [emoji1745]. Teraz już wiem [emoji23]
I to jakaA ja sie zastanawiam jakim cudem youtuberzy moga taka kasę zarabiac!! [emoji2358][emoji2358]
He, he, oj nie wiem czy tak niedługoCudowne wieściteraz do boju i już niedługo transfer
Już widzę twoj test
ale cudownie się tydzień zaczol
![]()
Tak czy inaczej nie rozumiem jak mozna stac się milionerem od krecenia filmikow na yt. No po prostu nie ogarniam.I to jakaale to efekt nie chodzenia do pracy - poza tym sa ludzie a ludzie od niektorych mozna naprawde dzuo fajnych rzeczy podpatrzec
![]()