W poniedziałek planuje zrobić beteBędzie dzidzia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W poniedziałek planuje zrobić beteBędzie dzidzia![]()
Na wszelki wypadek potuptam już na allegro, kupię Pink. Niech leżą i czekają. Wiem, że beta najbardziej wiarygodna, ale chciałabym, takie mam marzenie, zobaczyc choc raz w życiu dwie kreski na teście :-)U mnie najładniej wychodził PINK z czułoscia 10. Już od 6dpt pokazywał ładna kreskę. Zrobiłam tych testów trochę, co najmniej jeden dzienniei inne też pokazywały, ale były takie (paskowe z allegro) które nie pokazywały drugiej kreski przy becie 400
Ja biorę różnie, tak jak piszesz, inaczej w tygodniu inaczej w weekend. Na początku popijałam kawą i nijak nie mogłam zbic , też z poziomu 3. Nawet mi zwiększyli dawkę do 50 mg. Odkąd mnie tutaj dziewczyny oświeciły że totalnie na czczo to po miesiącu miałam już 1,17 :-)Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Eutyrox. Ostatnie TSH wyszło mi 3 i edokrynolog przepisał mi 1 tabletkę 25 dziennie. Wiem że mam brać rano na czczo.
Pytanie jest takie: Czy to musi zawsze byc ta sama godzina, czy moge np w tygodniu brać o 7.00 a w weekend o 8.00 lub nawet 9.00?
Tak by mi było wygodnie, bo dziś wzielam o 7.00 jak maż wstawał do pracy i poszłam dalej spać, a w weekend to ja teraz szybko nie wstaję
Moze jeszcze jakieś inne wskazówki macie?
Kochana jesteśmy z Tobą. Trzymaj się, walczcie.dzielnie może naczynko jakieś tylko pekło. Dawaj nam szybko znać jak będziesz tylko mogła .Dziewczynki jestem w szpitalu. Dzisiaj 28 tydzień i zaczęłam krwawićbłagam trzymające kciuki za moja kruszynkę
![]()
Pauli a ty juz podeszłaś do IV?To tak jak ja. Ale nie ma się co martwić on vitro musi Nam pomoc, wierzę w to całym
Fredka, mam tak samo. Ogólnie mam trawniki, skalniaczki, szklarnie na pomidorki i do tego wredne krety i psa który to rozkopujejuż nawet plotki na psa zbudowałam i zadowolona ze teraz wszystko się ładnie uchowa i co i co?? Kot mi podkopał pomidorki a porę obgryzl
a piesio wybiegał sobie sciezke wzdłuż płotu i musiałam wycemwntowac chodniczki
Kochana postaraj się uspokoić, jesteś pod opieką lekarzy i na pewno wszystko będzie dobrze![]()
około 30min przed jedzeniem a godzina to o której wstaniesz.Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Eutyrox. Ostatnie TSH wyszło mi 3 i edokrynolog przepisał mi 1 tabletkę 25 dziennie. Wiem że mam brać rano na czczo.
Pytanie jest takie: Czy to musi zawsze byc ta sama godzina, czy moge np w tygodniu brać o 7.00 a w weekend o 8.00 lub nawet 9.00?
Tak by mi było wygodnie, bo dziś wzielam o 7.00 jak maż wstawał do pracy i poszłam dalej spać, a w weekend to ja teraz szybko nie wstaję![]()
Moze jeszcze jakieś inne wskazówki macie?
juz mozesz robic skoro wyszedl testW poniedziałek planuje zrobić bete
Ja już dawno straciłam zaufanie szczególnie do lekarzy z Invicta, inaczej napewno nie byłam obecnie w ciąży. Nie pytaj ich o pozwolenie tylko działaj, jak nie oni to wlew lub scratching możesz wykonać przed transferem gdzie indziej.Wiem kochana dziękuję, że o mnie myślisz!!.
Zapytam o to , najpierw poczytam.
Myślałam, że jest ok skoto lekarz tak mówił dla mnie wynik tametego badania to czarna magia.
A powiedz jak ty się czujesz ???
Pewnie jesteś szczęśliwa co ??? Kiedy z pracy rezygnujesz, czy będziesz ciagle zdalnie ???