reklama

Kto po in vitro?

ciekawa jestem jak Kinga się trzyma to jest takie niesprawiedliwe, że musimy tyle się nacierpieć, żeby się wreszcie udało!!!
swoją drogą to rzeczywiście chyba rok płodności ten 2013 tyle dziewczyn w ciąży mijam :szok: też tak macie?

Też tak mam, gdzie się nie obejrzę to kobieta w ciąży. Moja kumpela jest z drugim w ciąży, a ja nawet nie mam widoków na pierwszego bobasa :-(

reklama
Witam wszystkie staraczki,
jestem nowa i jeszcze nie rozgryzłam "zasad". od jakiegos czasu Was podczytuję i wreszcie zdecydowałam sie - w cięzkiej dla mnie chili - napisac i poprosić o rade.
Jestem po 2 ICSI - pierwsze w X.2012 beta 10,98 - niec z tego... wyniki drugiego dostałam telefonicznie 2 godziny temu - w 12 dpt beta 15... zarodki były praktycznie 2 dniowe. Lekarz kazał odstawic duphaston i lutinus? Odstawiac, czy z Waszego doświadczenia jest jeszcze promyk nadziei?? Prosze pomóżcie...

Asiu 77 TSH troszkę za wysokie, ale minimalnie im mniejsze tym lepsze, max. 1,5 powinno być a najlepiej najbliżej 1. Ft4 w miarę dobre, mi mój endokrynolog i 2 ginekologów powiedziało, że powinno być min. 16. Reszta wyników w normie. Ale nic się nie martw bo jak dostaniesz Euthyrox 25 pewnie pół tabletki to szybko spadnie TSH a FT4 wzrośnie. Akurat w tych hormonach jestem biegła bo też mam odchylenia.
A czy przez te wyniki lekarz może odroczyć stymulację na jakiś czas?

jakoś tak smutno robi się na forum, dziewczyny głowa do góry! mój test ciążowy do bani, ale nie tracę nadziei... (choć trochę jednak już straciłam) kurde, tego nie da się tak normalnie przejść?? to życie jest takie niesprawiedliwe, jak patrze dziewczyny na wasze roczniki to aż wyć się chce, że takie młode jesteście i już takie problemy? gdzie jest Bóg?? patologie rodzą dzieci za dziećmi, nie potrafią wychować, zabijają... a ludzie których stać, i pragną tego najbardziej na świecie muszą cierpieć? gdzie jest sprawiedliwość? ile trzeba przejść żeby móc doznać szczęścia??... nie rozumiem tego świata... nie rozumiem tego wszystkiego :( i jest mi mega przykro... :-(

jestem nowa i jeszcze nie rozgryzłam "zasad". od jakiegos czasu Was podczytuję i wreszcie zdecydowałam sie - w cięzkiej dla mnie chili - napisac i poprosić o rade.
Jestem po 2 ICSI - pierwsze w X.2012 beta 10,98 - niec z tego... wyniki drugiego dostałam telefonicznie 2 godziny temu - w 12 dpt beta 15... zarodki były praktycznie 2 dniowe. Lekarz kazał odstawic duphaston i lutinus? Odstawiac, czy z Waszego doświadczenia jest jeszcze promyk nadziei?? Prosze pomóżcie...

Agaja, ja bym na twoim miejscu zrobila jeszcze bete...chociaz jutro. Obawiam sie ze na 12dpt to jest za niska...ale nigdy nic nie wiadomo. Ja mialam taka sytuacje jak ty i powtarzalam bete po 2 dniach, i potem jeszcze raz po kolejnym dniu.

nie nalezy tak szybko rezygnowac tylko byc na 100% pewnym!

Chyba nie będę odkrywcza jeśli powiem - NIE ODSTAWIAJ tylko powtórz betę za dwa dni. Kurdę, co jest z tymi niektórymi lekarzami??!!
Trzymam kciuki za przyrost!

jakoś tak smutno robi się na forum, dziewczyny głowa do góry! mój test ciążowy do bani, ale nie tracę nadziei... (choć trochę jednak już straciłam) kurde, tego nie da się tak normalnie przejść?? to życie jest takie niesprawiedliwe, jak patrze dziewczyny na wasze roczniki to aż wyć się chce, że takie młode jesteście i już takie problemy? gdzie jest Bóg?? patologie rodzą dzieci za dziećmi, nie potrafią wychować, zabijają... a ludzie których stać, i pragną tego najbardziej na świecie muszą cierpieć? gdzie jest sprawiedliwość? ile trzeba przejść żeby móc doznać szczęścia??... nie rozumiem tego świata... nie rozumiem tego wszystkiego :( i jest mi mega przykro... :-(

Dagnes! twoj test ciazowy nie mial prawa wyjsc!! bo po prostu masz za niska bete jeszcze. ja przy 1000 mialam slaby pasek a co dopiero przy twojej becie z dzisiaj. Spokojnie!!!

Agaja, jeszcze raz ja. Byłam w takiej sytuacji jak Ty. W mojej stopce jest napisane jaką miałam betę w 12 dpt - 0,3 !
I ja miałam pewność, że się nie udało. Ale Ty powinnaś zbadać jeszcze raz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry