reklama

Kto po in vitro?

reklama
Teraz sie wydalo dlaczego w tym wieku mam dzieci😄😄ale serio jestem taka multi-kulti ,zeby to wszystko ogarnac,ze jakos wierze w to co napisalas,moj mozg zapier****a jak chomik na kolowrotku,dzien i noc😋😅
Kochana to są fakty rzekomo z jakiś brytyjskich badan naukowych. Ostatnio je nawet gdzieś cytowali w odniesieniu do obecnej ciąży Megane bo tabloidy wypominały jej wiek że w tym roku to już 40tka a tu drugie dziecko...

@Kasiekt to chyba jest duza roznica wieku miedzy twoim mezem a jego siostra? Pewnie ze jak taka sytuacja to ja bym przygarnela takie prezenty - zreszta wiesz ze mi wozek kupili tescie - fajnie bo to spory wydatek a ten co ja chcialam to juz wogole kosmos ;) a przeciez wyprawka to gruba sprawa ;)
Roznica wieku to jakies 11 czy 12 lat.To starsza przyrodnia siostra.Tesciowa ja miala z wpadki z jakims gosciem,pozniej ona wpadla z jakims i jej synek z dzuewczyna i tak sie kolo zatoczylo😉
Wiesz ale tescie to co innego bo dla wnuczki kupuja a ona dla bratanicy.

@fredka84 z tymi ciastkami to chyba przeze mnie :confused: bo kwiatki z zdecydowanie twoja dzialka ;)
Dziś nie miałam czasu ale chciałam napisać:
- nie mam połowy jedynki, znaczy mam doklejoną
- przejechałam kiedyś psa rowerem, znaczy pies żyje ale do dziś nie wiem jak to się stało
- poległam w pracy, kuwa już głupszym być nie można i to nie z mojej winy o....kończę dzień hehe.

😂😂😂, Zawsze mnie kręciły te rzeczy najbardziej niedostępne 😂😂😂. A ta szklanka zawsze stała mega wysoko i babcia ciągle pilnowała jak zęby w niej były 😂
Fredka,wlasnie mi przyoomnialas jak na jakiejs domowej imprezie,sto lat temu,bralam szklanke ze szafy,nalalam wody,wzielam lyk i mi proteza ojca dziewczyny ktora robila party wpadla na usta😅🙈🙈🙈
Dobrze,ze na luzie bylam🍹🍹🍹

Dziś nie miałam czasu ale chciałam napisać:
- nie mam połowy jedynki, znaczy mam doklejoną
- przejechałam kiedyś psa rowerem, znaczy pies żyje ale do dziś nie wiem jak to się stało
- poległam w pracy, kuwa już głupszym być nie można i to nie z mojej winy o....kończę dzień hehe.
Nie wiesz jak to sie stalo,ze zyje?
Czy jak to sie stalo ,ze go przejechalas?😅😅😅😅

Spoko ja wszystko rozumiem.. Pogadać można wtrącić wątek ale nie 10 kolejnych stron czytam o rzeczach ktore sa o "ciasteczkach" 🤣🤣raczej wątpliwe ze interesuje was no co dzis robiłam w pracy.. No oczywiste ze nie. Wolałabym poczytac o czym czego byc moze nie wiem.
Chcesz sie dowiedzieć? To zadaj pytanie i dostaniesz najlepsza wiedze jaka tu jest. Tak to dziala. Już Ci dziewczyny wyjaśniały dlaczego przewijają się inne tematy. Ty nie chcesz czytać o ciastach A ja nie chce czytać jeczenia, że komuś się nie podoba na forum i narzucania jakie ma być. Forum jest takie jakie są tu dziewczyny i każda jest inna i ma swoje potrzeby, ale staramy się nie negowac innych i podejsc ze zrozumienirm do każdej. Do Ciebie również, chcesz wiedzy-pytaj. Odpowiemy pomiędzy ciastkami i dentystami:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry