reklama

Kto po in vitro?

Asia 77 niestety muszę Cię zmartwić bo ciąża po in vitro jak najbardziej może być pozamaciczna. Były już dziewczyny, które miały ciążę w jajowodzie czy ciążę szyjkową.

reklama
nie pocieszyłyście mnie :-(:-(:-( a już się cieszyłam, ale widzę, że nawet po in vitro mam marne szanse na prawidłowo rozwijającą się ciążę :-(:-(:-(

Dagnes kciuki &&&&&&&& za wysoką betę już trzymam :tak:. Będzie dobrze, nie stresuj się.

Molla udanej wizyty, pewnie pęcherzyki już troszkę podrosły :-)

Martka nie bój się, scratching nie jest taki zły, melduj nam się po zabiegu.

Quinnie przykro mi, że nie miałaś żadnych dojrzałych komórek, jednakże wydaje mi się, że to nie jest wina Twojego organizmu tylko źle przeprowadzonej stymulacji. Tak samo z wynikami badań, jak to możliwe, że osoba, której badania dotyczą nie ma w nie wglądu? To jakiś absurd. Ja na pewno zmieniłabym klinikę.

Kwiatuszekq
myślę, że podstawowe badania czyli amh i badanie nasienia powinniście mieć ze sobą na pierwszej wizycie. Dzięki tym badaniom lekarz będzie mógł zadecydować jaki protokół wybrać itp.

Ostatnia edycja:
Asiu Ty się kobieto nie stresuj, ja też miałam ciążę naturalną pozamaciczną, drugą miałam obumarłą a po in vitro mój synek zagnieździł się w odpowiednim miejscu i rośnie jak na drożdżach. Nie można się dołować, niby czemu nie masz szans na prawidłową ciążę?

Dzieki bardzo laski
na szczescie dzis juz nie brudze ani nie plamie ale bede spokojniejsza jak odbiore wynik bo kiedys mialam czesto plamienia w srodku cyklu
moze to przez stres bo sie przedwczoraj zdenerwowalam bardzo
a dzis gotuje smaczna grochóweczke tak za mna zupka chodzi od wczoraj

Kwiatuszekq z nami było tak,że rano , no prawie rano zjawiliśmy się w klinice i opłaciliśmy podstawowe badania, wyniki były gotowe juz na popołudniową wizytę, wtedy dr zleciła rozszerzone badania nasienia dla M, no a dla mnie cały zestaw. I tak jak pisze Madzialenak oprócz rozmowy było normalne badanie ginekologiczne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry