• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
TeQuila no faktycznie więcej niż czwórka nie będzie. Także masz do wyboru od jednego dziecka do czworaczków. Innej opcji nie ma :-D
martka trzymam kciuki za scratching. &&&&&&&&
dagnes no kochana, to jutro potwierdzenie tego że jesteś w ciąży. Taki akt namacalny :-D Trzymam kciuki aby była wysoooooka &&&&&
Molla oby na wizytce były tylko pozytywne wieści. Niech pęcherzyki rosną, bo tam wśród nich jest komóreczka, ta wyjątkowa, co będzie cząstką Twojego maluszka :-D. Trzymam kciuki &&&&&&&&

11 marzec Ann84 udane crio godz.12.20 :happy:
11 marzec Tequila I scratching przed udanym crio
:happy:
11 marzec Quinnie owocne jajkobranie
:-(
11 marzec Sylwia1985 wizyta przed udanym crio
12 marzec martka273 I scratching przed udanym crio
12 marzec dagnes78 beta!:baffled:czekamy 2 dni
12 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!
13 marzec Gotadora - podgladamy zdrowe maluszki
13 marzec agaja5 wysoka beta!
14 marzec Roxii - udany criotransferek
14 marzec lulin I wizyta przed udanym crio
14 marzec Quinnie transferek:no:(następnym razem)
14 marzec Tequila II scratching przed udanym crio
14 marzec dagnes78 wysoka beta!
15 marzec malinus - wizyta przez udanym crio
15 marzec Molla wizyta przed udanym IVF!!!
16 marzec Asia_77 - I wizyta przed udanym IVF
16 marzec yplocka1 - wizyta przed udanym crio
18 marzec avocado wysoka beta!
18 marzec hola wysoka beta!
18 marzec mgielka888 wysoka beta :):)(13 dpt)
18 marzec drk - wizyta przed owocna stymulacja
19 marzec madzialenak - podglądanie małego rozrabiaki Sebastianka
20 marzec Domat - podgladamy zdrowego maluszka
21 marzec Ikasia początek owocnej stymulacji
21 marzec Milagors - podgladamy zdrowego maluszka
22 marzec Ann84 wysoka beta!
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
Marzec malinuś udane crio
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzecaneszka81 owocna stymulacja
Marzec darii owocna stymulacja
Marzec/kwieciec Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Kwiecień/maj - masia123 - owocna stymulacja

Ostatnia edycja:
Dzien dobry Dziewczynki,:-)

Ann, super ,ze mauszki masz juz pod serduszkiem. teraz odpoczywaj i relaksuj na maxxxxa ;-)

Domat, ja tez mam brzucholek. Myslalam,ze od zastrzykow taki napuchniety ale piszecie z Gotadora,ze Wam tez brzusie sie powiekrzyly wiec sadze,ze to jednak maluszek :-). W moje najszersze spodnie juz wchodze coraz mniej komfortowo ;-) Na bete szlam jeszcze z paskiem dzis juz pasek odstawiony do szuflady.hihi
Co do wyjazdu do Chorwacji, to najlepiej zapytaj lekarza ale ja osobiscie nie odwazylabym sie pojechac. Dluga droga i upaly. Sama zastanwiam sie jak ja tutejsze lato przezyje.

Quinnie, wydaje mi sie,ze powinniscie pomyslec z mezem o zmianie kliniki. Dziwne jest ,to ze juz drugi raz stymulacja okazala sie bezowocna. A to,ze wynki, Twoje wyniki, ktore sa Twoja wlasnoscia nie masz w posiadaniu uwazam za skandaliczne.

Kwiatuszek, czekamy na Ciebie. Zobaczysz ,ze juz niedlugo znajdziesz sie na liscie. Wybraliscie juz klinike???

Dagnes, Martka i Molla, kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MILEGO DNIA I DUZO SLONECZKA!!!!

Dzień dobry dziewczynki
martka &&&&&&& zaciśnięte za scratching oby jak najmniej cię bolało i wszystko się udało
dagnes za mega wysoka betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
molla za Twoją wizytę, oby przebiegła w spokoju i wszystko ułożyło sie po twojej myśli &&&&&&

kurcze ale fajny i przydatny ten nasz kalendarz super pomysł przynajmniej on ułatwia nam życie:-D

dziewczynki moje kochane miłego dnia i dla każdej promyczek słoneczka

dziewczyny ja od 5 nie spie :( a wiecie co mnie obudziło?? dziwne promieniowanie w plecach :( takie jak przy jednej ciąży pozamacicznej :-( czy w ogóle możliwa jest taka ciąża przy ivf??? chyba bym się załamała na maxa :(

dagnes prosze się nie stresować i nie zadręczać bo to szkodzi maluszkowi/maluszkom :-D
ubieraj się biegnij na bete i wracaj do nas z dobrymi wieściami i dokumentem potwierdzajacym to że JESTEŚ W CIĄŻY!!!
to malusze sie obudził i w ten sposób ci przypomniał że jest:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry