Dzien dobry Dziewczynki,:-)
Ann, super ,ze mauszki masz juz pod serduszkiem. teraz odpoczywaj i relaksuj na maxxxxa ;-)
Domat, ja tez mam brzucholek. Myslalam,ze od zastrzykow taki napuchniety ale piszecie z Gotadora,ze Wam tez brzusie sie powiekrzyly wiec sadze,ze to jednak maluszek :-). W moje najszersze spodnie juz wchodze coraz mniej komfortowo ;-) Na bete szlam jeszcze z paskiem dzis juz pasek odstawiony do szuflady.hihi
Co do wyjazdu do Chorwacji, to najlepiej zapytaj lekarza ale ja osobiscie nie odwazylabym sie pojechac. Dluga droga i upaly. Sama zastanwiam sie jak ja tutejsze lato przezyje.
Quinnie, wydaje mi sie,ze powinniscie pomyslec z mezem o zmianie kliniki. Dziwne jest ,to ze juz drugi raz stymulacja okazala sie bezowocna. A to,ze wynki, Twoje wyniki, ktore sa Twoja wlasnoscia nie masz w posiadaniu uwazam za skandaliczne.
Kwiatuszek, czekamy na Ciebie. Zobaczysz ,ze juz niedlugo znajdziesz sie na liscie. Wybraliscie juz klinike???
Dagnes, Martka i Molla, kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MILEGO DNIA I DUZO SLONECZKA!!!!