reklama

Kto po in vitro?

reklama
molla, martka, sylwia - za Was również mega kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lawendowy - życzę Ci by choroba już odpuściła, wiosna idzie, musisz być zdrowa !!!

A ja wczoraj znowu miałam plamienia chyba po luteinie, tzn. mam taką nadzieję, tak to wyglądało. Oby to nic złego. Wstałam rano zestresowana czy dalej są ale już na szczęście jest ok. Często tak macie?? Mnie się wydaje, że mam tak co parę dni bo zaległa luteina się oczyszcza.. Co myślicie??

Martka dzielna dziewczyna jesteś! ;-)dobrze że już po:) mogłabyś napisać na czym polega to badanie i w jakim celu je się wykonuje?? jestem tu nowa i nie słyszałam jeszcze o czymś takim

Witajcie Dziewczyny, dziekuje wszystkim za słowa otuchy.
Dagnes,
molla, martka, sylwia zaciskam za was kciuki, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, aby wam sie dzisiaj wszystko udało :tak:

Czy ktoras z was moze mi opisac jak to wyglada od poczatki w Polsce, tzn jakie miałyscie badania robiane na jakich etapach i jakie leki podawane, bo bede dzisiaj dzwonic o 12.30 do mojego lekarza i musze wiedziec jak mam z nim rozmawiac, bo nie moge go o nic oskarzyc ani mu nic zarzucic skoro nie wiem co i jak :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry