reklama

Kto po in vitro?

reklama
poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...

Ostatnia edycja:
poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
A jaki bilet planujesz kupic? Taki ze bedziesz sobie spokojnie siedziec czy taki ze bedziesz otoczona szalejacymi nastolatkami? Bo to zupelnie inne opcje sa...
Ja bym na impreze w tlumie nie szla.... I stac na nogach hmmmm...

Miliaa, jesli bedziesz wygodnie siedziec to czemu nie ale jesli bedzisz w tlumie, plus stanie na nogach, to chyba lepiej sobie podarowac.A niech Cie ktos przez przypadek uderzy w brzuch albo zemdlejesz w takich tlocznych ,dusznych warunkach....

Witam Dziewczyny

Agaja trzymam kciuki za wzrost bety &&&&&&&&&&&&&&&

Gotadora
już dziś zobaczysz swoje maluszki :-), udanej wizyty :-)

Lawendowy Sen
jak się czujesz?

Molla
gratuluje udanego podglądanka, niech pęcholki dalej ładnie rosną.
A co do mojego wieku, to ja już taka młoda to nie jestem - rocznik 1980 :-(

Miłego dnia babeczki :-)

reklama
Miliaa - narobiłaś mi "smaka" na ten koncert, również chętnie bym się wybrała, choć obawiam się, a raczej mam nadzieję, że też już będę wtedy po udanym transferze. Uważam, że jeśli kupisz fajne siedzące bilety, to nie powinno to stanowić zagrożenia dla Was. Z miejscem na płycie bym jednak nie ryzykowała.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry