Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jaki bilet planujesz kupic? Taki ze bedziesz sobie spokojnie siedziec czy taki ze bedziesz otoczona szalejacymi nastolatkami? Bo to zupelnie inne opcje sa...poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...
Miliaa - narobiłaś mi "smaka" na ten koncert, również chętnie bym się wybrała, choć obawiam się, a raczej mam nadzieję, że też już będę wtedy po udanym transferze. Uważam, że jeśli kupisz fajne siedzące bilety, to nie powinno to stanowić zagrożenia dla Was. Z miejscem na płycie bym jednak nie ryzykowała.poradze sie was kochane...oddalabym zycie za "bycie" na koncercie beyonce..kocham ja niesamowicie...no ale wtedy kiedy ona potwierdzila koncert w PL ja jestem w ciazy...jak myslicie? czy kobieta (wtedy juz bede ) w 6 miesiacu ciazy moze isc na koncert?
bije sie z myslami od 2 dni i zupelnie nie wiem co robic...