reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczynki!!!
Za wszystkie dzisiaj ogromne kciukasy!!!!!
Miliia ja na Twoim miejscu bym się jednak wstrzymała, nawet z tym siedzącym miejscem, zawsze może się trafic jakiś dureń co Cię popchnie albo uderzy zajmując miejsce, albo w kolejce, a o staniu to już w ogóle nie wspomnę. zobacz ile już przeszłaś ze staraniem się i ile Cię to kosztowało.....No ale tą decyzję to musisz sama podjąć, myślę że na koncert się jeszcze wybierzesz napewno a może juz ze swoim maleństwem :P:P:P

reklama
Milla ja jestem tego samego zdania, co mgiełka, ja bym nie ryzykowała, zresztą może ja inaczej podchodzę do tego, ja tyle czekam i czekam,i wciąż nie mam, że gdyby się udało to napewno bym nie narażała tak wyczekiwanej ciąży na ewentualne zagrożenie,nawet gdybym miała mieć satysfakcję na 1000000000%, ale Ty musisz sama podjąć decyzję, co ważniejsze dla Ciebie. A na koncert zawsze możesz iść kiedy indziej,jak znów będzie,może nawet z dzidziom:tak: a pięknych chwil ciąży i tak nigdy nigdy nie zapomnisz, nawet jak nie będzie przy tym beyonce:happy2::tak::-)

Witajcie dziewczynki!!!
Za wszystkie dzisiaj ogromne kciukasy!!!!!
Miliia ja na Twoim miejscu bym się jednak wstrzymała, nawet z tym siedzącym miejscem, zawsze może się trafic jakiś dureń co Cię popchnie albo uderzy zajmując miejsce, albo w kolejce, a o staniu to już w ogóle nie wspomnę. zobacz ile już przeszłaś ze staraniem się i ile Cię to kosztowało.....No ale tą decyzję to musisz sama podjąć, myślę że na koncert się jeszcze wybierzesz napewno a może juz ze swoim maleństwem :P:P:P

Miliia a na pocieszenie jesli zdecydujesz nie isc: ona i tak z playbacku leci ;)

A ja dzisiaj jestem leżąca. Mimo antybiotyku nie czuję się najlepiej.
A Wam życzę miłego dnia, który zaowocuje w dobre wiadomości. No i dalej zaciskam kciukasy za dziewczyny :-D

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5016499.jpg

reklama
Milia ja również popieram dziewczyny......tyle walki o upragnione maleństwo, wiec chyba nie warto ryzykować, żeby zobaczyć jakąś tam kobiete - dziecko jest najważniejsze to Twoja Przyszłść !!! :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry