• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczynki!!!
Za wszystkie dzisiaj ogromne kciukasy!!!!!
Miliia ja na Twoim miejscu bym się jednak wstrzymała, nawet z tym siedzącym miejscem, zawsze może się trafic jakiś dureń co Cię popchnie albo uderzy zajmując miejsce, albo w kolejce, a o staniu to już w ogóle nie wspomnę. zobacz ile już przeszłaś ze staraniem się i ile Cię to kosztowało.....No ale tą decyzję to musisz sama podjąć, myślę że na koncert się jeszcze wybierzesz napewno a może juz ze swoim maleństwem :P:P:P

reklama
Milla ja jestem tego samego zdania, co mgiełka, ja bym nie ryzykowała, zresztą może ja inaczej podchodzę do tego, ja tyle czekam i czekam,i wciąż nie mam, że gdyby się udało to napewno bym nie narażała tak wyczekiwanej ciąży na ewentualne zagrożenie,nawet gdybym miała mieć satysfakcję na 1000000000%, ale Ty musisz sama podjąć decyzję, co ważniejsze dla Ciebie. A na koncert zawsze możesz iść kiedy indziej,jak znów będzie,może nawet z dzidziom:tak: a pięknych chwil ciąży i tak nigdy nigdy nie zapomnisz, nawet jak nie będzie przy tym beyonce:happy2::tak::-)

Witajcie dziewczynki!!!
Za wszystkie dzisiaj ogromne kciukasy!!!!!
Miliia ja na Twoim miejscu bym się jednak wstrzymała, nawet z tym siedzącym miejscem, zawsze może się trafic jakiś dureń co Cię popchnie albo uderzy zajmując miejsce, albo w kolejce, a o staniu to już w ogóle nie wspomnę. zobacz ile już przeszłaś ze staraniem się i ile Cię to kosztowało.....No ale tą decyzję to musisz sama podjąć, myślę że na koncert się jeszcze wybierzesz napewno a może juz ze swoim maleństwem :P:P:P

Miliia a na pocieszenie jesli zdecydujesz nie isc: ona i tak z playbacku leci ;)

A ja dzisiaj jestem leżąca. Mimo antybiotyku nie czuję się najlepiej.
A Wam życzę miłego dnia, który zaowocuje w dobre wiadomości. No i dalej zaciskam kciukasy za dziewczyny :-D

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_5016499.jpg

reklama
Milia ja również popieram dziewczyny......tyle walki o upragnione maleństwo, wiec chyba nie warto ryzykować, żeby zobaczyć jakąś tam kobiete - dziecko jest najważniejsze to Twoja Przyszłść !!! :tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry