reklama

Kto po in vitro?

agaja5 przytulam mocno, tak mi przykro :wściekła/y:

Z tego co słyszałam, to zazwyczaj każą odczekać 3 cykle, żeby organizm się zregenerował, bo kolejna szybka stymulacja może okazać się nieskuteczna.

reklama
Agaja, przykro mi... przytulam Cie mocno:*:*:* gdybym była w Twojej sytuacji, na pewno odczekałabym ze 3 cykle, pozwoliła organizmowi się zregenerować i odpocząć... Nie ma co się spieszyć, w emocjach podejmować decyzji. dobrze że masz plan na dalsze działanie :-)

agaja przykro mi , moze faktycznie zrób kiku miesieczna przerwe zeby organizm sie zregenerował ale przede wszystkim ty odpoczniesz psychicznie a to wazne, zbliza sie wiosna słoneczko zacznie swiecic bedzie cieplutko nastroisz sie pozytywnie i latem sobie podejdziesz znowu i tym razem na 100% sie uda :tak::tak::tak:

Agaja to Ty moja rówieśnica jesteś, wiem, o co chodzi, w tym wieku każdy stracony cykl jest na wagę złota. Ja z jednej strony bym poczekała, ale z drugiej pewno na gorąco, skoro lekarz sugeruje, z drugiej strony, organizm jest rozszalały, ja bez stymulantów miałam po 3-4 pęcherzyki po stymulacji na ivf, a normalnie mam ledwo jeden albo wogóle. Decyzja należy do Ciebie

reklama
agaja moja lekarka praktykuje odstęp jeden cykl na spokojnie organizm sie wycisza i psychicznie jest sie w stanie dojsc do siebie a skoro twoj lekarz tez tak mowi to jest ich juz 2:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry