reklama

Kto po in vitro?

Agaja, co za niesprawiedliwość dziejowa. Przytulam mocno.
Każda stymulacja jest obciążeniem dla organizmu. Ja bym odczekała chociażby z 1 cykl. Wiem, że lekarze napierają, bo to dla nich $$$.
Po nieudanym IVF pojechaliśmy na konsultacje do androloga do Invikty i dr proponował kolejne podejście po niespełna kilkunastu dniach. Dodam, że zaliczyłam hiperkę i mój dr proponował odpoczynek przynajmniej 3-cyklowy

reklama
Kobietki wszyskim bradzo dziekuję za rady i słowa wsparcia.
Te "mocniej" zaawansowane wiekiem już wiedzą, że kazda chwila jest na wagę złota - muszę burze mózgów i kieszeni zrobić i coś postanowić.
Chciałabym podziękować i napisać coś do każdej z Was z osobna ale tyle Was jest że nie dam rady:zawstydzona/y: A nawiasem mówiąc, dzisiaj jestem pierwszy raz w pracy po 2 tyg. zwolnienia i jeszcze siedzę (od 8) a dostęp do netu tylko "chwilowy" - MASAKRA JAKAŚ.

Wszyskim wspierającym bardzo dziękuję, niestety tym razem dr miał rację, odstawiam prochy, beta < 2 :no2:
Nie szaleję, bo już trochę "przywykłam", że tak może być.

Najgorzej to nie bardzo wiem, co dalej robić :szok:

Dokttor powiedział, żeby 1 cykl odpuścić (ale już pod koniec się pokazać) i od kolejnego "powtórka z rozrywki":szok:

CO WY NA TO - NIE ZA WCZEŚNIE. Czy któraj podchodziła dwa razy do pełnego protokóło (2 stymulacji) praktycznie jedna po drugiej???

HELP
Bardzo mi przykro ze ci sie tym razem nie udalo;(
Na twoim miejscu radzilabym odczekac conajmniej 2 cykle!Taka stymulacja nie pozostaje obojetna dla naszych jajnikow,po co je zbytnio przemeczac?Najwazniejsze jest to jak sie czujesz,sluchaj swojego organizmu-on prawde ci powie;
Trzymam kciuki tak czy siak zeby nastepne podejscie sie udalo&&&

Dziewczyny;
u mnie 4 dzien stymulacji Gonalem:)W piatek rano badanie LH i Oestradiolu,po poludniu podgladanie pecherzykow i decyzja co dalej5bo byc moze trzeba bedzie zwiekszyc dawke).
Pobolewa mnie Prawy jajnik,ale dzieki temu czuje ze cos sie dzieje!
W przyszlym tyg spodziewam sie pobierania:))))))

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!
Monia

p.s
Gotadora-jakies nowe wpisy na blogu?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny dziękuje Wam bardzo za ciepłe słowa :-) tak bym chciała aby każda z Was jak najszybciej doświadczyła tego co ja.

Lawendowy Sen mam nadzieje,że Twoje LSD zacznie działać i od jutra będziesz już zdrowa :tak:

Mistralka dziękuje,że pamiętasz o moim blogu, jeszcze dziś nie wpisałam nic, humor trochę mi teściowa zepsuła, więc raczej dziś nie będę pisać. Dam znać :tak:

APEL do dziewczyn po UDANYM CRIO mam prośbę, napiszcie mi, w którym dniu cyklu miałyście kriotransfer ?przed owulacją?czy po? przy lekach tj: estrofem, encorton, folik.
Bardzo proszę, chciałabym wiedzieć, jak to robią inni lekarze.....Dzięki:)

reklama
Gotadora, ciesze sie ogromnie że u WAS wszystko w nalepszym porządku:-):tak:!! mam nadzieję, ze Ty i Twoje Trzynastki;-) odczarujecie nam forum bo ostatnio cos smutnawo sie zrobiło. Ale od dziś koniec smutków i poproszę same radosne nowiny:-):-).

Martka
ja miałam jedno crio w 16 a obecne w 15 dc. tylko nic ci cchyba nie da ta info bo my chyba z tej samej kliniki i od tego samego gina:sorry2:. chyba ze cos pomieszałam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry