• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Agaja, co za niesprawiedliwość dziejowa. Przytulam mocno.
Każda stymulacja jest obciążeniem dla organizmu. Ja bym odczekała chociażby z 1 cykl. Wiem, że lekarze napierają, bo to dla nich $$$.
Po nieudanym IVF pojechaliśmy na konsultacje do androloga do Invikty i dr proponował kolejne podejście po niespełna kilkunastu dniach. Dodam, że zaliczyłam hiperkę i mój dr proponował odpoczynek przynajmniej 3-cyklowy

reklama
Kobietki wszyskim bradzo dziekuję za rady i słowa wsparcia.
Te "mocniej" zaawansowane wiekiem już wiedzą, że kazda chwila jest na wagę złota - muszę burze mózgów i kieszeni zrobić i coś postanowić.
Chciałabym podziękować i napisać coś do każdej z Was z osobna ale tyle Was jest że nie dam rady:zawstydzona/y: A nawiasem mówiąc, dzisiaj jestem pierwszy raz w pracy po 2 tyg. zwolnienia i jeszcze siedzę (od 8) a dostęp do netu tylko "chwilowy" - MASAKRA JAKAŚ.

Wszyskim wspierającym bardzo dziękuję, niestety tym razem dr miał rację, odstawiam prochy, beta < 2 :no2:
Nie szaleję, bo już trochę "przywykłam", że tak może być.

Najgorzej to nie bardzo wiem, co dalej robić :szok:

Dokttor powiedział, żeby 1 cykl odpuścić (ale już pod koniec się pokazać) i od kolejnego "powtórka z rozrywki":szok:

CO WY NA TO - NIE ZA WCZEŚNIE. Czy któraj podchodziła dwa razy do pełnego protokóło (2 stymulacji) praktycznie jedna po drugiej???

HELP
Bardzo mi przykro ze ci sie tym razem nie udalo;(
Na twoim miejscu radzilabym odczekac conajmniej 2 cykle!Taka stymulacja nie pozostaje obojetna dla naszych jajnikow,po co je zbytnio przemeczac?Najwazniejsze jest to jak sie czujesz,sluchaj swojego organizmu-on prawde ci powie;
Trzymam kciuki tak czy siak zeby nastepne podejscie sie udalo&&&

Dziewczyny;
u mnie 4 dzien stymulacji Gonalem:)W piatek rano badanie LH i Oestradiolu,po poludniu podgladanie pecherzykow i decyzja co dalej5bo byc moze trzeba bedzie zwiekszyc dawke).
Pobolewa mnie Prawy jajnik,ale dzieki temu czuje ze cos sie dzieje!
W przyszlym tyg spodziewam sie pobierania:))))))

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!
Monia

p.s
Gotadora-jakies nowe wpisy na blogu?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny dziękuje Wam bardzo za ciepłe słowa :-) tak bym chciała aby każda z Was jak najszybciej doświadczyła tego co ja.

Lawendowy Sen mam nadzieje,że Twoje LSD zacznie działać i od jutra będziesz już zdrowa :tak:

Mistralka dziękuje,że pamiętasz o moim blogu, jeszcze dziś nie wpisałam nic, humor trochę mi teściowa zepsuła, więc raczej dziś nie będę pisać. Dam znać :tak:

APEL do dziewczyn po UDANYM CRIO mam prośbę, napiszcie mi, w którym dniu cyklu miałyście kriotransfer ?przed owulacją?czy po? przy lekach tj: estrofem, encorton, folik.
Bardzo proszę, chciałabym wiedzieć, jak to robią inni lekarze.....Dzięki:)

reklama
Gotadora, ciesze sie ogromnie że u WAS wszystko w nalepszym porządku:-):tak:!! mam nadzieję, ze Ty i Twoje Trzynastki;-) odczarujecie nam forum bo ostatnio cos smutnawo sie zrobiło. Ale od dziś koniec smutków i poproszę same radosne nowiny:-):-).

Martka
ja miałam jedno crio w 16 a obecne w 15 dc. tylko nic ci cchyba nie da ta info bo my chyba z tej samej kliniki i od tego samego gina:sorry2:. chyba ze cos pomieszałam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry