reklama

Kto po in vitro?

miliaa ja równiez uważam ze koncert w 6 miesiącu ciąży to nie najlepsza rozrywka bo ty możesz uważać na brzuszek ale o wypadek łatwo,ktoś cie udezy,przewróci, wiesz jak to jest na koncertach, pełne wariactwo, nawet chyba siedzące miejsce nie jest do końca bezpieczne ze wzgledu na hałas i zaduch jaki panuje w takich miejscach ale ostatecznie ty zadecydujesz:-)

reklama
Avocado musi sie ktos dopytywać i dbać o Ciebie, w koncu obie jesteśmy po crio i testujemy tego samego dnia:) Ja sie czuję dobrze trochę senna jestem ale to raczej skutek uboczny luteiny...jeżeli chodzi o brzuch to dzisiaj zaczą mnie pobolewać:/wzięłam na wszelki wypadek no spe,co do testowania to tak myślałam żeby pierwszą zrobić dzisiaj, następną w piątek i właściwą w poniedziałek. Ale dzisiaj jednak nie zrobiłam z racji tego że wczoraj zauważyłam ciemnobrązowy śluz, więc to może plamienie implantacyjne?Jezu aby tak było i szczęście się do mnie uśmiechnęło w końcu.....ale zobaczymy. I tak postanowiłam że jednak nie wytrzymam i pójdę jutro na betę a co mi tam tyle wydałam to i 30 zł wydam a wynik jaki bedzie taki bedzie-do głowy go brać nie będę a z ciekawości juz nie wytrzymam :)

Wszyskim wspierającym bardzo dziękuję, niestety tym razem dr miał rację, odstawiam prochy, beta < 2 :no2:
Nie szaleję, bo już trochę "przywykłam", że tak może być.

Najgorzej to nie bardzo wiem, co dalej robić :szok:

Dokttor powiedział, żeby 1 cykl odpuścić (ale już pod koniec się pokazać) i od kolejnego "powtórka z rozrywki":szok:

CO WY NA TO - NIE ZA WCZEŚNIE. Czy któraj podchodziła dwa razy do pełnego protokóło (2 stymulacji) praktycznie jedna po drugiej???

HELP

Agaja tak mi przykro Kochana:-(:-(:-(:-(
A co do stymulacji, to ja napiszę tak, wiem, że to obciążenie dla organizmu, jedni radzą odczekać, drudzy znowu radzą, że odrazu, gdyż jesteś w ciągu stymulacyjny. Ja po pierwszym ivf kontrolowałam swoje cykle i co, w pierwszym cyklu nie a potem miałam swoje dubeltowo-dubeltowe(i co z tego:-() owulacje gdyż organizm jest rozszalały hormonami których przyjmujemy końskie dawki:tak:

Ostatnia edycja:
Jestem w pracy i tak tylko trochę Was podglądał, ale już niedługo - jak Wy wszystkie - będę na 9 cio miesięcznym zwolnieniu a po nim na rocznym macierzyńskim:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry