Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A właśnie ...dziś gadałam z moim wujkiem...jest pszczelarzem ( ze względu na wiek nie praktykuje już) powiedział, że wszystkie wyroby pszczele należy połykać na pusty żołądek ...w ciągu dnia skuteczność spada o połowę...podobno
Roxii &&&&&& za udany transfer Lulin - pomyślnych wieści na wizycie ""przed" Tequila - żeby nic nie bolało i skuteczne się okazało:-) Dagnes - moja beta była niska, ale Ty musisz podciągnąć statystyki&&&&&
A ja chyba skłaniam się do pójścia za ciosem, odczekam najbliższy cykl i ruszę do boju w przyszłym - no chyba, że się cos na wizycie "wysypie" i trzeba będzie poczekać.
Na razie czekam na @...
Roxii zaciskam &&&&& za maluszka (-i) aby się spodobało nowe mieszkanko :-) i za Ciebie , abyś wyszła z kliniki z poczuciem pewności, że wszystko się udało:-) Lulin &&&&& za same dobre wieści :-) TeQuila &&&& przede wszystkim za skuteczność :-) Dagnes za wielkie ...wiesz co....;-)
A reszcie słodkich snów
Dzięki dziewczyneczki za kciuki, napewno sie przydadzą ja tez już zmykam spac, musze być wypoczęta na jutro;-) Dobranoc wszystkim, jutro dam znac jak poszło:-)