reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki w mroźny i słoneczny dzionek:)
Za wszystki dzisiaj trzymam kciuki :D
I potrzebuję doprowadzenia mnie do porządku:/Zrobiłam sobie dzisiaj bete....wyniki dopiero po 18:/(niestety w małym miastekczku tak jest). Ale czuję że nie będzie dobrze, a ja się raczej nie mylę, wczoraj dosyć mocno pobolewał mnie brzuch aż no spe brałam(powtórka z rozrywki,tak miałam po nieudanym inv)dzisiaj narazie spokój chciaż mam takie dziwne uczucie w brzuchu, piersi zaczęły mniej bolec i zrobiły się mniejsze a to oznaka nadchodzącego okresu(przynajmniej u mnie:/). Tak myślalam że dobre wiadomości to odemnie nie będą, nie z moim życiowym szczęściem:(

mgiełka , no co to ma być!!!:angry: precz z tym brzydkimi myślami!!!!!Jestes w ciąży i beta bedzie conajmniej dwu cyfrowa!!!! i tego sie trzymamy!!!!
A jeśli chodzi o ból brzucha to ja poprzdnio jak mi się udało i beta ładnie rosła to przed testem cały czas czułam sie dokładnie jak przed @. ból brzucha, poty i td.

mgiełka A tak poza wszystkim to miałyśmy testować razem i to w poniedziałek:sorry:. który masz dzis dzieńpt? i ilu dniowe dzieciaczki? przepraszam że pytam ale nie pamietam:zawstydzona/y:

to znowu ja, niestety scratchingu nie miałam, okazało się że po antybiotykach po pierwszym dostałam jakiejś infekcji i zamiast zabiegu dostałam bombę z leków żeby do jutra przeszło, dostałam leki i doustne i globulkę to właśnie ta bomba,jeszcze nie wykupiłam ale podobno wielka jest:szok: :szok::szok:
boże czy ja zawsze musze mieć pod górkę:-(

TeQuila no ale dobrze że szybko ten stan zapalny wykryli i odpowiednio szybko zareagowali. i co teraz ? jutro masz miec kolejny scratching?Będzie dobrze:tak:.

reklama
Tequilka bierz te lieki i wracaj do zdrowia bo maluchy na Ciebie czekaja:)
Hola wiem że miałyśmy testować razem ale no nie wytrzymałam, a pozatym chciałam dokładnie wiedzieć czy zarodeczki się zadomawiają a może mój organizm je wyrzuca:( i tak pomyślałam właśnie żeby zrobić. Transfer miałam robiony 5marca, zarodeczki 3 dniowe, dzisiaj jest 9dpt, zdaję sobie sprawę z tego że to będzie może jeszcze za wcześnie ale tego wyniku nie będę brała aż tak na serio i ze stresem, więc spokojnie( a przynajmniej taką mam nadzieję)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry