Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hola tak jutro o 14 jade na scratching, moja lekarka twierdzi ze te leki to taka bomba że nie ma szans żeby do jutra nie pomogy, taka jednodniowa kuracja max skuteczna,ciekawe ile za te cudo zapłace ;-)
kurcze jeszcze dodatkowo sie zestresowałam tymi witaminami ja co prawda biore vita-miner prenatal ale on zawiera i beta karoten i magnez i w dodatku w dawce 50mg, ja piernicze gotadora przypomnij sobie co to za substancja była ta szkodliwa!
hola no ale przeciez w kazdym preparacie wit dla kobiet w ciazy jest wit A a ja przeciez tez juz niedugo bede w ciazy wiec musze wiedziec co łykać a czego nie zeby nie zaszkodzic maluchom
kurcze wiecie co moja tesciowa kiedys byla zajebista uwielbialam ja ale z roku na rok robi sie coraz głupsza brak mi juz słow napisze wam na foremkach pozniej kilka syt
TeQuila sorry,że dokładnie nie pamiętam, dla mnie ważne było,że powiedział,że mam tego zestawu nie brać i brać inny, można porównać co zawiera classic a co jedynka, z jakiegoś powodu róznica w cenie też jest