lawendowy_sen
Fanka BB :)
To teraz już wiem od kogo będę miała czereśnie :-), bo na malinki już dostałam zaproszenie od Madzialenak.
Tylko śniegi musza stopnieć :-)
Tylko śniegi musza stopnieć :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gotadora masz superanckiego psa, nic dziwnego, że go twoi rodzice pokochali
Przynajmniej nie wybrzydza i dba o zdrowie
prawie jak mój. Dobrze, że mój nie jest za "szczupły", bo jeszcze by kto pomyślał, że z głodu
tak te morele, wisienki zajada, a ogródek też płoteczkiem ogrodziliśmy, bo też się brał za marchewki, ale nie po to by je jeśc, tylko przekopywał do góry nogami. 3 lata temu, to aż 5 razy siałam(zanim ogrodziliśmy), u sąsiadów już były warzywka, a moje ledwo wschodziły

jest ogromny kłopot z karmieniem go, je tylko niektóre rzeczy i muszą być odpowiednio poćwiartowane przez mojego ojczyma zanim on zje, to cała ceremonia jest. Na szczęście moja Alma ( owczarek niemiecki) już przestała jako tako wybrzydzać i zaczęła jeść "normalnie" tzn muszę jej gotować, bo gdy dam jej psie jedzenie to ma biegunkę, więc jakie to rzeczy muszą być dodawane do tych puszek. Na szczęście lubi zupę :-) , ale jak ją przygarneliśmy to umiała jeść tylko suchy chleb, tak była "rozpieszczona"