Asia_77
błagająca o CUD ...
dokładnie tak...ja jadę do kliniki w sobotę ...mam nadzieję załapać sie na dobrą passę:-):-):-):-)Dobra passa nadeszla- nareszcie!!!tez bym chciala w niej uczestniczyc
kaska, gosia GRATULACJE!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie tak...ja jadę do kliniki w sobotę ...mam nadzieję załapać sie na dobrą passę:-):-):-):-)Dobra passa nadeszla- nareszcie!!!tez bym chciala w niej uczestniczyc
kaska, gosia GRATULACJE!
Molluś ja mam AMH 5,57 i niestety cystki pojawiające się przy owu i zanikające przy @...więc na krótki pewnie marne szanse..a ja bobaska chcę już i terazAsia ja teraz szłam ekstra krótkim protokołem, jeszcze tydzień temu nie wiedziałam, że jakimkolwiek będę szła, i przy pierwszym z wyciszaniem miałam 6 jajców, a teraz póki co mam 10, fakt że pierwszym razem "ściągnęli" tylko 2(0zarodków), nie wiem ile teraz,nie wierzę, choć pocichu liczę na więcej, ale mimo wieku(40) i zaniżonego AMH lepiej zareagowałm póki co na EKSTRa krótki i tak jestem zszokowana
;-)