• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia ja teraz szłam ekstra krótkim protokołem, jeszcze tydzień temu nie wiedziałam, że jakimkolwiek będę szła, i przy pierwszym z wyciszaniem miałam 6 jajców, a teraz póki co mam 10, fakt że pierwszym razem "ściągnęli" tylko 2(0zarodków), nie wiem ile teraz,nie wierzę, choć pocichu liczę na więcej, ale mimo wieku(40) i zaniżonego AMH lepiej zareagowałm póki co na EKSTRa krótki i tak jestem zszokowana

martka273 pytalas o crio z sukcesem, ja mialam crio-drugie sie udalo, mialam zawsze taka sama procedure, od 2 dnia cyklu wzrastajaca dawka progynova21=estradiol, w 15 dniu cyklu usg, jezeli endo ok to od 16 dnia 3x2 utrogestan=luteina dopochwowo, transfer 22 lub 23 cyklu, owulacji jako takiej nie ma i nie podaje sie zastrzyku na pekniecie pecherzykow, ja mialam podawane prawie 6-dniowe blastocysty, czyli rozmrazaja noc przed 5 dniowy zarodek, mialam bardzo podobny przebieg jak Ann84, nie slyszalam o podawaniu zarodka przed owulacja i na pewno nalezy go podac jak endometrium bedzie odpowiednie a nie chce mi sie wierzyc ze takie jest w 1 polowie cyklu, no i zarodki sa podawane tak aby precyzyjnie "wstrzelic" sie w odpowiedni moment cyklu wiec data transferu zalezy od dlugosci cyklu, dnia rozwoju zarodkow oraz grubosci endometrium, istnieja oczywiscie rozne metody przygotowania organizmu, w cyklu naturalnym i stymulowanym

Kaska Gosia DZIĘKUJĘ za dobre wiadomości !!!!! gratuluje wam obu , a właściwie całej szóstce :-)z całego ♥♥♥♥♥♥!!! bardzo się cieszę!!!! Gotadora i jej maluszki dzielnie odczarowały nam forum:-)

Asia ja teraz szłam ekstra krótkim protokołem, jeszcze tydzień temu nie wiedziałam, że jakimkolwiek będę szła, i przy pierwszym z wyciszaniem miałam 6 jajców, a teraz póki co mam 10, fakt że pierwszym razem "ściągnęli" tylko 2(0zarodków), nie wiem ile teraz,nie wierzę, choć pocichu liczę na więcej, ale mimo wieku(40) i zaniżonego AMH lepiej zareagowałm póki co na EKSTRa krótki i tak jestem zszokowana
Molluś ja mam AMH 5,57 i niestety cystki pojawiające się przy owu i zanikające przy @...więc na krótki pewnie marne szanse..a ja bobaska chcę już i teraz :-p;-)

reklama
Asia a mi znowu lekarz mówił, że ja na krótki nie mam szans z takim AMH, potem nie zerknął, zaproponował i póki co lepszy skutek, nie wiadomo jaki finał, a może właśnie trzeba spróbować na odwrót

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry