reklama

Kto po in vitro?

Asia mój Mąż dostał uczulenia po tych witaminach, możliwe że po foliku, ale przestał brać w ogóle. A dr powiedziała,że ma tak dużą ilość,że nie będzie problemem w znalezieniu tych potrzebnych prawidłowych. Więc nic nie brał.

reklama
Dobranoc Kobitki, ja odpadam. Jutro rano wybieram się do wampirów. Słodkich snów.

3967936_milego-wieczoru-i-slodkich-snow.jpg

Lawendowy Sen no to super, w takim razie jesteśmy umówione po 12 w naszym Niebie. Fusun, Aduś, Milagros może macie ochotę na pyszną czekoladę w naszym towarzystwie :-)
Rachunek może być słowny, kwitu nie potrzebuję :-)

Dziewczyny, to niebo jest w madisonie? Normalnie to na pewno bym nie przyszla teraz bo na dal leze, zwlaszcza po wczorajszej niespodziewanej wizycie w szpitalu z plamieniem... Ale w czwartek mam wizyte w invikcie o 19... Wiec moze bym wpadla tak na minutke lape wam uscisnac i sie pikazac bo na siedzenie raczej nie, zwlaszcza ze z mezem bede a on mnie pilnuje zebym ogolnie to sie nie ruszala... Bedziecie przed 19 lub po jeszcze?

Martka, dzięki:))) ja własnie w poprzednim cyklu brałam estrofem na zwiększenie endometrium. Ah to życie, teraz tyle ciąż w moim otoczeniu... A ja nawet z in vitro nie idzie...;/

Tequilla
, ale dokładnie na czym polega ten stretching? nie wiem czy u mnie coś takiego jest, może ten psycholog...

scratchig to biopsja endometrium ,polega na uszkodzeniu go co pomaga dzieciaczkom zadomowic się na dobre ;)
spytaj lekarza ,wejdz na stronę kliniki, nie jest to drogi zabieg a myślę ze moze byc bardzo skuteczny wiec warto go zrobić
psycholog jest skuteczny ale nie pomoże niestety jedna wizyta tak samo jak dieta czy aku ale myślę że warto podpytać lekarza o wszystko

Gotadora, ani mi się waż robić użytek z maszyny.
Jeśli masz apetyt, to nie odmawiaj sobie i dzieciaczkom. A po porodzie, to przy dwójce będzie tyle do zrobienia, że myślę że żadna dieta i maszyna nie będą Ci potrzebne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry