reklama

Kto po in vitro?

0kiss3.gif
Dobranoc
0kiss3.gif

4991.jpg

reklama
Widzę, że na forum mogliby mnie zatrudnić jako dyżurnego psujka nastrojów :eek:. Przepraszam dziewczynki ostatnio mam taki wisielczy nastrój, nie chciałam Wam psuć niedzieli.

Gotadora widzę, że życie też Cię nie oszczędzało :-(

Avocado, Hola, Mgiełka - &&&&&&&&&& za Wasze betki. I proszę mi tutaj dzisiaj (tak wiem, po północy) zabłysnąć wysokimi wynikami :-D:-D:-D

Drk,Ikasia- trzymam kciuki za wizytki :-)

Molla - oby dużo ładnych jajeczek było i żeby pięknie się zapłodniły :tak:

Tequila
- już ostatni zabieg przed Tobą, oby był najprzyjemniejszy ze wszystkich i przyniósł wyczekiwane efekty :-)

A teraz uciekam, bo ludzie noc rozbiorą i mi nic nie zostanie. Dobranoc kochane i trzymam kciuki za same dobre nowiny

Witam wszystkie koleżanki :happy2:.
Kciuki bardzo mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za Avocado i Mgielkę za ładne przyrosty, za Drk i Ikasię za udane wizyty, za Tequilę żeby scratching był bezbolesny, no i oczywiście za Mollę zeby wybrali dużo zdrowiutkich jajeczek!!!

Spokojnego dnia :happy2:.
Dziekuję za wsparcie i wszystkie kciuki.Jak będę miała wynik to oczywiście was poinformuję chociaż od wczoraj plamię więc nie wiem co będzie.Cały czas wierzę że mimo wszystko zdarzy się ten mój wymodlony cud:tak:. Zobaczymy. Jadę na kłucie koło południa więc wynik pewnie będzie pod wieczór.

Witam dziewczynki :):):)
Ależ dzisiaj dzień......
Hola i Avocado- mocniutkie kciuki, aby nam się wszystkim udało :D kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Drk i Ikasia- owocnych wizytek życzę :)
Mola- owocnego jajkobrania, aby się ładnie zapładniały :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry