• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

0kiss3.gif
Dobranoc
0kiss3.gif

4991.jpg

reklama
Widzę, że na forum mogliby mnie zatrudnić jako dyżurnego psujka nastrojów :eek:. Przepraszam dziewczynki ostatnio mam taki wisielczy nastrój, nie chciałam Wam psuć niedzieli.

Gotadora widzę, że życie też Cię nie oszczędzało :-(

Avocado, Hola, Mgiełka - &&&&&&&&&& za Wasze betki. I proszę mi tutaj dzisiaj (tak wiem, po północy) zabłysnąć wysokimi wynikami :-D:-D:-D

Drk,Ikasia- trzymam kciuki za wizytki :-)

Molla - oby dużo ładnych jajeczek było i żeby pięknie się zapłodniły :tak:

Tequila
- już ostatni zabieg przed Tobą, oby był najprzyjemniejszy ze wszystkich i przyniósł wyczekiwane efekty :-)

A teraz uciekam, bo ludzie noc rozbiorą i mi nic nie zostanie. Dobranoc kochane i trzymam kciuki za same dobre nowiny

Witam wszystkie koleżanki :happy2:.
Kciuki bardzo mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za Avocado i Mgielkę za ładne przyrosty, za Drk i Ikasię za udane wizyty, za Tequilę żeby scratching był bezbolesny, no i oczywiście za Mollę zeby wybrali dużo zdrowiutkich jajeczek!!!

Spokojnego dnia :happy2:.
Dziekuję za wsparcie i wszystkie kciuki.Jak będę miała wynik to oczywiście was poinformuję chociaż od wczoraj plamię więc nie wiem co będzie.Cały czas wierzę że mimo wszystko zdarzy się ten mój wymodlony cud:tak:. Zobaczymy. Jadę na kłucie koło południa więc wynik pewnie będzie pod wieczór.

Witam dziewczynki :):):)
Ależ dzisiaj dzień......
Hola i Avocado- mocniutkie kciuki, aby nam się wszystkim udało :D kciukaski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Drk i Ikasia- owocnych wizytek życzę :)
Mola- owocnego jajkobrania, aby się ładnie zapładniały :):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry