Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tequila ja myślałam, że twoja następna wizyta to już crio:-)już ci napisały dziewczyny.zapytaj o leki encorton, estrofem, aspirynę.A nie wypadnie ci to w święta?
Tequila ja zapytałabym o :
- rodzaj cyklu : stymulowany czy naturalny,
- kiedy rozmrażają zarodki,
- jakie leki po transferze.
Nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
TeQuila, ja do crio zawsze mam estrofem 3x1. jestem na cyklu stymulowanym.estrofem pomaga "rosnąć" endometrium i powoduje chyba brak jajeczkowania w danym cyklu. ja oprócz estrofemu przyjmuje luteine dowcipna 2x4 tab, encorton 1x1, acard 1x1 i fraxiparine 1x1 w zastrzykach - te dwa ostatnie to leki przeciwzakrzepowe które miałam rozpisane dlatego ze miałam podyzszony antykoagulant toczniowy. no i folik oczywista
dziękuję zawsze można na WAS liczyć, skoro transfer po świetach to mam nadzieję ze spóźnionym prezentem od zajaczka będą dzieciaczki które sie najpierw odmrożą a potem ze mna zostaną:-)
Byłam na targach przez tydzień i nie miałam dostępu do internetu.
Od samego rana nadrabiałam zaległości, ale się udało :-)bardzo się cieszę, że tyle pozytywnych bet się posypało :-)
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj tego potrzebujące &&&
Molla jak się cieszę, że u Ciebie już jajkobranie Jak szykowałam się do wyjazdu to Ty nam właśnie w szoku obwieściłaś, że zaczynasz stymulację :-) Życzę z całego serca ładnych jajeczek no i zarodeczków