• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
TeQuila, ja do crio zawsze mam estrofem 3x1. jestem na cyklu stymulowanym.estrofem pomaga "rosnąć" endometrium i powoduje chyba brak jajeczkowania w danym cyklu. ja oprócz estrofemu przyjmuje luteine dowcipna 2x4 tab, encorton 1x1, acard 1x1 i fraxiparine 1x1 w zastrzykach - te dwa ostatnie to leki przeciwzakrzepowe które miałam rozpisane dlatego ze miałam podyzszony antykoagulant toczniowy. no i folik oczywista:)

dziękuję zawsze można na WAS liczyć, skoro transfer po świetach to mam nadzieję ze spóźnionym prezentem od zajaczka będą dzieciaczki które sie najpierw odmrożą a potem ze mna zostaną:-)

Witajcie Kochane :-)

Byłam na targach przez tydzień i nie miałam dostępu do internetu.
Od samego rana nadrabiałam zaległości, ale się udało :-)bardzo się cieszę, że tyle pozytywnych bet się posypało :-)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj tego potrzebujące &&&
Molla jak się cieszę, że u Ciebie już jajkobranie :) Jak szykowałam się do wyjazdu to Ty nam właśnie w szoku obwieściłaś, że zaczynasz stymulację :-) Życzę z całego serca ładnych jajeczek no i zarodeczków

Życzę Wam udanego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry