reklama

Kto po in vitro?

Witajcie moje kochane, i ja trzymam od rana kciuki za:
holę kochana życzę dwucyfrowej,wysokiej bety, aby sie spełniły Twoje marzenia o dzidziusiu
avocado i mgiełke za piekny przyrost,dziewczyny napewno będzie dużyyyyy
drk i ikasie za owocne wizyty
no i oczywiście za mollę za dużo pięknych jajeczek które dadzą śliczne dzidziulki

Miłego, cieplutkiego dnia, choć odrobinki słoneczka i wszystkiego dobrego!

Ostatnia edycja:
reklama
I kolejny dzień przed nami.
Mam nadzieję, że będzie miły i udany.
Życzę Wam tego z całego

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4476304.jpg

Dziewczyny potrzebuję Waszej wiedzy :-)
mam dzisiaj ostatni scratching ale jednocześnie ostatnią wizytę przed crio i w związku z tym muszę wypytać dzis o wszystko co chciałabym wiedzieć na ten temat.. tylko co ja chciałabym wiedzieć??? :szok: o co mam zapytać? to moje pierwsze i mam nadzieje ostatnie crio więc chce wiedzieć wszystko :-D

Tequilka- myślę że powinnaś zapytać o to co Cię najbardziej interesuje, a co to nie wiem, ja tez miałam z tym ogromny problem, moze zapytaj się na jakim cyklu będziesz podchodzić, jakie leki powinnaś brać i od kiedy,dla mnie też ważne było kiedy rozmrażają zarodki..Może sobie jeszcze coś przypomnę to dam znać....

TeQuila, crio to nic skomplikowanego... zależy czy będziesz na cyklu stymulowanym czy na naturalnym. ważne zebys dowiedziała się głownie o to jakie leki masz przyjmowac, w jakich ilościach. bedziesz to miała na pewno wszystko pięknie rozpisane :tak:później będziesz miała usg i zmierzą Ci endometrium. lekarz sam wyznaczy date i godzine transferu... sam transfer identycznie przebiega jak ten ze swiezymi maluchami.

lawendowy od kilku dni taka cisza tutaj że nie wiem czy do 15 ktos mi cos poradzi :-D nie mam pojęcia o co zapytać jedyne co do głowy mi przychodzi to o to czy crio bedzie na cyklu naturalnym czy stymulowanym ;-) słabo..
dzięki.. ty zawsze jestes chetna by pomóc..dziękuję:-D

reklama
martka wiem ze podglądanie bedzie ale to ostatnia taka wizyta przed tym wszystkim,musze wiedziec co mnie czeka,a nie wiem dokadnie nic cos pani dr wspominała o lekach wiec chyba stymulowany

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry