reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam po kontrolę i w sumie długo brałam te tabletki poronne żeby wszystko się oczyściło. Tylko to było też za granicą i tam też mają trochę inne podejście, tabletki i do domu i dobra. L4 to też mi tak z łaski wypisali jakby nic się nie stało i po co mi w ogóle...
To przeżyłaś. Współczuję ci. Ja wolę jednak w szpitalu nie wyobrażam sobie za przeproszeniem poronić do kibla. Straszne. Chyba bym nie mogła więcej do tej łazienki wejść a tak zamykam drzwi szpitala i koniec

Wszystko zależy od wskazań medycznych.Zwłaszcza ze ja czekając kilka dni na poronienie w domu już bardzo zle się czułam pod koniec, bardzo niskie ciśnienie, wysokie terno, osłabienie itp. wiec spakowalam się i pojechałam do szpitala, od razu mnie przyjęli i na drugi dzień miałam zabieg. Przeżyłam tam koszmar wiadomo, ale nie mogłam dłużej czekaj i intuicyjnie okazało się ze miałam racje bo nie było szans na przejście tego s domu.Ja wole mieć wszystko dobrze wykonane i mieć pewność ze nic mi się złego nie dzieje. Lekarz nie brał pod uwagę nawet wyjścia bez zabiegu.
Czekałaś na poronienie po prostu po odstawieniu leków? Ja odstawiłam w czwartek wieczorem zla zabieg we wtorek boje się że zacznie się wcześniej a ja dziś miałam jakieś kucie w dole brzucha dziwne.

Zawsze będzie trauma, tak czy siak. W trakcie mojego poronienia szalała kolejna fala wirusa i męża nie wpuścili nawet do szpitala żeby ze mną w poczekalni siedział. Wiedziałam, że w szpitalu też najpierw podają te tabletki i się czeka godzinami czy coś ruszy. Nie chciałam za nic być tam sama, a wiadomo że pielęgniarki mają masę innych pacjentów i byłabym zostawiona sama sobie raczej.
To przeżyłaś. Współczuję ci. Ja wolę jednak w szpitalu nie wyobrażam sobie za przeproszeniem poronić do kibla. Straszne. Chyba bym nie mogła więcej do tej łazienki wejść a tak zamykam drzwi szpitala i koniec

reklama
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście cudowne, naprawdę... 💕🙏

Ciekawa jestem kiedy ktoś do mnie napisze lub zadzwoni co z zarodkami... A brzuch nadal dosc mocno boli, mam nadzieję, że żadna hiperka mnie nie złapie 🙄

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry