reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Różyczka, a Ciebie gdzie wywiało? Niech zgadnę, pewnie na to drugie, bardziej uczęszczane forum?
Chyba też się tam przeniosę, chociaż jeszcze w ciąży nie jestem

U mnie na razie cisza. Czekam na lepsze czasy. Być może sierpień/wrzesień okaże się łaskawy i pod względem finansów
i pod względem wysokiej bety. Pod koniec kwietnia idę na wizytę do lekarza, żeby się pokazać i powoli ustalić plan działania. Chociaż zalecenia, co do suplementacji, już dostałam :-)
A co Was? Jak się miewasz?

Chyba też się tam przeniosę, chociaż jeszcze w ciąży nie jestem

U mnie na razie cisza. Czekam na lepsze czasy. Być może sierpień/wrzesień okaże się łaskawy i pod względem finansów
i pod względem wysokiej bety. Pod koniec kwietnia idę na wizytę do lekarza, żeby się pokazać i powoli ustalić plan działania. Chociaż zalecenia, co do suplementacji, już dostałam :-)
A co Was? Jak się miewasz?
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Domat, moje gratulacje. Niech maluszek się zdrowo rozwija. A Ty dbaj o siebie :-)
Domat – super wiadomości, gratulacje, na pewno to wielkie przeżycie, trzymam &&&&&&& za Ciebie i maleństwo,
Lulin – oczekiwana chwila zbliża się wielkimi krokami, &&&&&&&&&&
Ikasia – ja zaczęłam stymulację w piątek skończyłam po 8 dniach, 9 dnia jeszcze cetrotide i ovitrelle, 10 przerwa, 11 – punkcja, 13 – transfer. Wyhodowałam 9 komórek ale zapłodniło się 5, podano dwie – w moim wieku to standard, niestety śnieżynek nie mam. Po 4 dniach na pewno będzie już widział czy trzeba zwiększac dawki, także spokojnie już niedługo wszystko będziesz wiedziała
Lulin – oczekiwana chwila zbliża się wielkimi krokami, &&&&&&&&&&
Ikasia – ja zaczęłam stymulację w piątek skończyłam po 8 dniach, 9 dnia jeszcze cetrotide i ovitrelle, 10 przerwa, 11 – punkcja, 13 – transfer. Wyhodowałam 9 komórek ale zapłodniło się 5, podano dwie – w moim wieku to standard, niestety śnieżynek nie mam. Po 4 dniach na pewno będzie już widział czy trzeba zwiększac dawki, także spokojnie już niedługo wszystko będziesz wiedziała

Dziewuszki, ja powoli wycofuję się do łóżka, więc dobrej nocy wszystkim życzę i żebyśmy wreszcie obudziły się w piękną wiosnę, bo jak większość mam już dosyć tego śniegu.
Jutro kibicuję naszej nowej koleżance Mayyka – &&&&&&&&&& za udany transferek.
Jutro kibicuję naszej nowej koleżance Mayyka – &&&&&&&&&& za udany transferek.
reklama
Ikasia - wszystko będzie zależało od tego, jak się będziesz stymulowała. Jak jajeczka nie będą rosły to albo zwiększy dawkę albo wydłuży czas stymulacji albo jedno i drugie ale to wszystko wychodzi "w praniu". Jak już trochę urosną to pewnie zrobi estradiol, żeby zobaczyć jak z dojrzewaniem. A co do seksu to przeszkód nie ma ale trzeba pamiętać o zachowaniu abstynencji 3-5 dni przed punkcją. Myslę że teraz już cos możesz podpytać, na kiedy mniej więcej możesz się szykować na punkcję - w przybliżeniu będzie wiedział czy to ok 5-6 dni czy wygląda że dłużej
Podziel się: