witam o "poranku":-)
lilonka pewnie ze cie pamietam, tez uwazam ze czas pedzi a ty juz na koncowce, lapie twoje wiruski ciazowe i wysylam kupe cementu zeby tam twoj duecik posiedzial jeszcze troche w brzuszku u mamy, moj to nie chcial wylezc wiec chyba wiem jak sie zatrzymuje bobasy w brzuchu i te fluidki rowniez sle, moj siedzial do 41 tc

, aha i szacunki wagowe masy porodowej to kupa smiechu, u mnie mial wazyc 4 kg i wyszlo ze sie rypneli o prawie 0,7kg bo wazyl 4,660 i skonczylo sie cesarka, zycze zebys miala super team przy porodzie i zeby szybko poszlo i zebyscie jak najszybciej wrocili do domu
roxii robie test chyba w srode bo to 9dpt i musi juz cos wyjsc, tak sobie mysle, w sumie obiecalam sobie zrobic tak jak przedtem 13dpt ale to niedziela wielkanocna i maz ma urodziny i jakos chce sprobowac wczesniej, bety tez nie zrobie do 15dpt-wyniki na mojej prowincji pewnie dzien pozniej

, no zobaczymy, dzisiaj mialam sen ze testowalam i wyszly 3 kreski :-), oznaczalo to ciaze a test byl z waty z taka szmatka na wierzchu ale wyszedl no wiec wstalam w dobrym nastroju:-)
zycze milego dnia wszystkim