Ewelina125
Fanka BB :)
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to? Dobrze czy źle?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to? Dobrze czy źle?
Lolitka ekspercie - dziś byłam u Gina i kazał mi zrobić hcg - wyszło 26, a jestem dziś 11 dpt. Co ty na to?
Dzięki kochane kobitkiZgadza się miałam jeden zarodek
Teraz trzymamy ksciuki za wszystkie stymulki i moje beta w środę
Z flaszeczką nie ma sprawy, powedzcie tylko kiedy i gdzie
hihihihihihihi :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

cześć dziewczyny, ja pierwszy raz u was ale ja już po pierwszym staraniu invitro, niestety:-( a najgorsze, że nie mam mrozaczków i wszystko od początku. czy ktoś z was przechodził to kilka krotnie i w jakim odstępie??

Dorocica witaj w naszym gronie;-)Ja mam za sobą już dwa podejścia teraz jestem w trakcie trzeciego w środę mamy pobranie jajeczek mam nadzieje że tym razem nam się udacześć dziewczyny, ja pierwszy raz u was ale ja już po pierwszym staraniu invitro, niestety:-( a najgorsze, że nie mam mrozaczków i wszystko od początku. czy ktoś z was przechodził to kilka krotnie i w jakim odstępie??

inaczej nie wiem jak to zniosę :-