nieagatka
Fanka BB :)
Trzymam za slowo. Kiedy masz prenatalne?Jeśli przetrwam ten niebiezpieczny okres do prenatalnych, to będę się cieszyć. Na razie za dużo słyszę o poronieniach i o tym jak serduszko bez żadnych objawów przestaje bić...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam za slowo. Kiedy masz prenatalne?Jeśli przetrwam ten niebiezpieczny okres do prenatalnych, to będę się cieszyć. Na razie za dużo słyszę o poronieniach i o tym jak serduszko bez żadnych objawów przestaje bić...
Nie stresuj się, każda z nas jest tu naszpikowana hormonami, albo ciążowymi albo stymulacyjnymi więc można mieć zakrzywiony obraz rzeczywistości i inaczej odbierać intencje wypowiedziKurde no! O to mi chodzi właśnie, a miałam wrażenie, że dziewczyny odbierają moją wypowiedź jak atak.![]()
Za 3 tygodnie dopiero. Nic innego się dla mnie teraz nie liczy, nic mnie nie interesuje, niczym nie potrafię się zająć. Tylko czekam to tego dniaTrzymam za slowo. Kiedy masz prenatalne?
Nadrabiaj nadrabiaj ktoś musiOgólnie to bardzo dobrze. Mam tylko większy apetyt i wzdęcia od tego żarcia. Nadrabiam za ciebie
![]()
Ufff to idę spokojnie robić dalej obiadNie stresuj się, każda z nas jest tu naszpikowana hormonami, albo ciążowymi albo stymulacyjnymi więc można mieć zakrzywiony obraz rzeczywistości i inaczej odbierać intencje wypowiedzi![]()
Ja też tak myślałam. Nie potrafiłam zrozumieć dlaczego te zaciązone się tak bojąJa jestem po 6 nieudanych inseminacjach, wylałam tone łez, gdyby nie mąż już dawno bym dała spokój, nie wiem czy in vitro się uda. Ale tym bardziej po tylu nieudanych próbach będę się nieziemsko cieszyła![]()
Tak,mówili,że dadzą,ale to chodzi o to ,że nie będę mogła być w pracy.To weź na poniedziałek L 4, w klinice powinni bez problemu wystawić
Zgadzam się. I marzę o tym żeby być również po drugiej stronie barykady, jestem gotowa na tego typu stresyJa też tak myślałam. Nie potrafiłam zrozumieć dlaczego te zaciązone się tak boją. Przecież zaszły w ciążę, beta urosła prawidłowo, transfer się powiódł
. Cóż złego może się teraz wydarzyć
. Pamiętam jak niektóre dziewczyny z ulga wstawiały posty że serce ładnie bije, a ja sobie myślałam, no przecież normalne że bije
No nic bardziej mylnego. Jak jestem po drugiej stronie barykady zrozumiałam te wszystkie obawy i lęki dziewczyn.
Kochana są rzeczy ważne i ważniejszeTak,mówili,że dadzą,ale to chodzi o to ,że nie będę mogła być w pracy.