Mimi94
Fanka BB :)
Na zwolnieniu 2tyg
To trzymam mocno kciuki aby się udało! [emoji110][emoji3531] Jesteś na zwolnieniu czy pracujesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To trzymam mocno kciuki aby się udało! [emoji110][emoji3531] Jesteś na zwolnieniu czy pracujesz?
Ja za pierwszym razem też bylam w domu, leżałam i nic nie robiłam. A za drugim chodziłam do pracy. Uważam, że nie ma to znaczenia podczas implantacji. Ale każda kobieta powinna robić zgodnie z własnymi potrzebami[emoji3531]Na zwolnieniu 2tyg
Ja za pierwszym razem też bylam w domu, leżałam i nic nie robiłam. A za drugim chodziłam do pracy. Uważam, że nie ma to znaczenia podczas implantacji. Ale każda kobieta powinna robić zgodnie z własnymi potrzebami[emoji3531]
No i słusznie[emoji1] a gdzie pracujesz?Ja z racji, że to pierwsze podejście to chce zrobić maksymalnie wszystko, żebym nie miała sobie nic do zarzucenia, że mogłam coś inaczej, bardziej lepiej. Jak się nie uda to następnym razem nie pójdę na l4 bo mnie wtedy już chyba z roboty wywalą [emoji23]
W aptece... [emoji2356]No i słusznie[emoji1] a gdzie pracujesz?
Dziewczyny nie znacie mojej historii ale była bardzo ciężka i wyboista. Nie poddawajcie się!!! 1 sza ciąża wydarta, wyplakana, wymodlona. Mi już na psyche konkretnie siadalo co nie @] @fredka84 w pewnym momencie byłam pod opieką specjalisty. Najlepszym lekiem dla mnie było bieganie - polecam. Jak już zaszlam w ciążę A poczatki były ciężkie to nie moglam w to uwierzyć. A teraz jestem MAMA ;) dla Natalki jestem w stanie zrobić wszystko. A WSZYSTKO nabiera nowego znaczenia. Przy dwóch niedroznych jajowodach zaszłam w ciążę 3 miesiące po porodzie. Biorąc pod uwagę 6 tygodni połogu to w sumie w pierwszym normalnym cyklu. Lekarze zdumieni, my sami nie wierzymy w to co się dzieje. Dlatego - pamiętajcie bo waaaartooo. Ilość wizyt w klinice, wydanych pieniędzy, łez - ja już tego nie pamiętam ;)Piękny widok![]()
Nie słuchaj lekarzyDziękuję Ci wyślij wyslij. My walczymy o poprawę nasienia chociaż trochę i właśnie też ta fragmentacja to problwm bo 48.Ah lekarze nie dają nadziei przy tak dużej fragmentacji.
To cały dzień na nogach jakby nie byłoW aptece... [emoji2356]
No musiałam jakoś wytłumaczyć najpierw 2tyg wolnego przy punkcji i teraz 2tyg po transferze.. Nie chciałam ale co zrobić..To cały dzień na nogach jakby nie byłoa w pracy wiedzą o Twoich staraniach?