Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mayyka83 przede wszystkim spokojnie:-), stres ciąży nie sprzyja. Przede wszystkim masz ciążową betę i to najważniejsze. Kłucie w jajnikach ja mam również, miałam podczas I ciąży a jak sobie wygooglasz to przeczytasz mnóstwo postów dziewczyn które miały podobnie na początku. Jeśli bardzo cię te bóle niepokoją to zadzwoń do kliniki.
A hiperka (hiperstymulacja) to efekt przestymulowania jajników hormonami. Objawia się przede wszystkim powiększeniem się brzucha (gromadzi sie płyn), ja w najgorszym momencie hiperki przybierałam na wadze kg dziennie, brzuch miałam jak w 5 m-cu ciąży. Brzuch najczęściej boli tak, że trudno się poruszać.
Może i są tu dziewczyny którym pomógł ale mnie potraktował strasznie
Wybrałam go ze względu na bardzo dobre opinie (sądze że może to być zawyżane) które znalazłam na necie. Do tego tytuł profesorski, stwierdziłam że pewnie wiedza i doświadczenie przeogromne. Może i ją ma, ale na pewno jej nie wykorzystuje tak żeby jak najlepiej pomóc parze
Nie winię go za to ze się nie udalo, ale za jego podejście przed samym transferem, a po to już był koszmar i szereg niedociągnieć z jego strony. Teraz jestem mądrzejsza i wiem co mam zrobić przed ivf, jakie badania itd, ale to przecież od tego jest lekarz.
niedziela to samo
w poniedziałek dzwonie od rana, pani z rejestracji powiedziała że przekaże pytanie prof i odzwoni a chodziło mi czy mam zwiększyć duphaston. Dzwoniłam o 7 rano i o 15 bo nie dawali znac, zadzwonili o 17 że mam nic nie zmieniać. Plamiłam do 10 dpt, zrobiłam betę no i zaraz dostałam @.
nie kazał nawet tego zbadać.
a jak pytalam co dalej, co mogę zrobić przed kolejną procedurą, on na to że absolutnie nic, jestem mloda, uda się kiedys
zaczęłam płakać, bo wiem jak wyglądają moje finanse i mówię że moze adopcja komorki, bo skoro mam niskie AMH i zaawansowaną endometrioze to się zaczął że mnie śmiać
ja płaczę nad losem a ten się śmieje mi prosto w twarz i mówi że za którymś razem sie uda
ale jeśli jesteś jego pacjentką to szczerzę radze pilnuj dodadtkowo jeszcze sama wszytsko, chociaż podstawy jak TSH, PRL przed transferem i progesetron po.