Witam,Laski czy ktoras potrzebuje Agolutin??? Czeki domiesniowy progesteron,niestety trzeba w zadek kluc,ale jest super dobry.
Mam 4op na zbyciu.
czy nadal ma Pani Agolutin na zbyciu czy to już
To chętnie odkupię cały
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam,Laski czy ktoras potrzebuje Agolutin??? Czeki domiesniowy progesteron,niestety trzeba w zadek kluc,ale jest super dobry.
Mam 4op na zbyciu.
To chętnie odkupię cały
Smutno ale pomysl, ze lepiej będzie jak zabierzesz kropka w pełni sił, zdrowa bez niespodzianek i dodatkowego stresuDzieki ❤ oby tak było. Bo na razie widze wszystko w czarnych barwach. Chyba musze sie z tym wszystkim oswoic![]()
Usiądź w domu, wypij winko, a jutro będzie lepiejDzieki ❤ oby tak było. Bo na razie widze wszystko w czarnych barwach. Chyba musze sie z tym wszystkim oswoic![]()
Jaaaakie zdjecieeee [emoji7]Spojrz do gory w awatora[emoji8]
Z 10 zostało 7, z czego 3 zamrozili, a 4 poszły dalej, dziś dzwoniła babka, że super się hodują i w sob transfer 1,a 3 do mrożeniaJak tam u Was jajeczka? Jakie rokowania? Świeży transfer dzień 5? Pięknych blastusi trzymam kciuki![]()
CD138 to stan zapalny do przeleczenia antybiotykami, Reszta nic mi nie mówi.A powiedzcie mi. Czy ten wynik histopatologiczny cos Wam mowi? Miala ktoras z Was cos takiego?
Gratuluje, będę trzymać za Was kciukiZ 10 zostało 7, z czego 3 zamrozili, a 4 poszły dalej, dziś dzwoniła babka, że super się hodują i w sob transfer 1,a 3 do mrożeniadokładnie, świeży transfer 5 dniowej blastki
![]()