Super ,gratulacjeZ 10 zostało 7, z czego 3 zamrozili, a 4 poszły dalej, dziś dzwoniła babka, że super się hodują i w sob transfer 1,a 3 do mrożeniadokładnie, świeży transfer 5 dniowej blastki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super ,gratulacjeZ 10 zostało 7, z czego 3 zamrozili, a 4 poszły dalej, dziś dzwoniła babka, że super się hodują i w sob transfer 1,a 3 do mrożeniadokładnie, świeży transfer 5 dniowej blastki
![]()
Ja bym nie badałaJadę na betę potwierdzić niepowodzenie jak sądzicie warto mi zbadac progesteron czy to bez sensu?
Dzieki! Wszystko mozliwe ze to jest powod niepowodzen. Teraz pobrali wycinek do zbadania czy bakterie czy immunologia. Pod koniec września powinny byc wyniki i jak cos to antybiotyk.CD138 to stan zapalny do przeleczenia antybiotykami, Reszta nic mi nie mówi.
Ten stan zapalny może być powodem braku implanacji, więc dobrze że to wykryli.
ile dni po transferze jesteś? 3 dniowy zarodek?Ja się wykończę … serio…
Trzy dni temu zaczelam plamić, wczoraj odebrałam bete z wynikiem 1.
Zadzwoniłam dzisiaj do szpitala mowie o tym plemieniu, ze chyba okres mi się zaczyna. Lekarz mówi zrób test, na teście dwie krechy.
Nie wiem skad skoro wynik bety to 1, jutro jadę do szpitala. Wykończyć się idzie nerwowo.
5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.ile dni po transferze jesteś? 3 dniowy zarodek?
5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.
Żarty sobie ze mnie robi życie.
A dzisiaj bety nie robiłaś?5 dniowa blastka dzisiaj 11dpt ale tu nie ma na co liczyc pierwsza beta w 6dpt wynosiła 6.2 druga beta 8dpt tylko 1 wiec nie mam kur… zielonego pojęcia skąd ta druga krecha.
Żarty sobie ze mnie robi życie.