reklama

Kto po in vitro?

Gotadora ja dalej leże. juz dwa (albo dopiero) dni nie mam plamień, ale mam dalej bóle brzucha i to na tyle silne że bez no-spy extra ani rusz. dzisiaj (odpukac w niemalowane) na razie jest dobrze i jeszcze no-spy nie brałam. od kilku dni mam dość silne nudności ale nic to:). a jesli chodzi o jedzenie to mam dokładnie odwrotnie niż ty. słodkiego nie raczej kwasnie (mniam) slone i (jak nigdy) mieso:zawstydzona/y:.Bardzo sie boję żeby wszystko z dzidzią było dobrze. chciałabym żeby już był piątek, bo wtedy mam kolejną wizytę. oby serduszko silnie biło i dzidziuś ładnie urósł:tak:.
A u ciebie już 12 tygodni. Kurcze jak to szybko minęło:-)

reklama
Dzięki hola ty to potrafisz zrzucić człowieka na twardą ziemię :) No to poczekam:-(
Jeszcze jedno pytanko: wczoraj i przedwczoraj miałam w końcu chyba jakieś objawy zagnieżdżenia, albo mi się zdawało? W każdym razie kłucie w okolicach macicy, to może być to? Wiem, że zadaję głupie pytania:dry: wybaczcie mi, ale lekko mi ostatnio wali:sorry2:

Milenek ja robiłam pierwszą betę w 9 dpt przy 3 dniowych zarodkach, wynosiła ona 23,78. Wiem, że Anna też robiła szybko podajże w 8dpt i jej beta wyszła nieco ponad 12. Możesz jutro zbadać betę, tylko, że stężenia jej będzie jeszcze niskie.

Hola :-) mamy wizytę tego samego dnia :-) dobrze,że już lepiej u Ciebie odnośnie plamień, a i ból sobie pójdzie - zobaczysz ... ja mam podobne zachcianki jak Aduś :-) a Ty jak Madzialenak :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry