madzialenak
mama na pełen etat
Gotadora ja tam nie wiem ile w tym prawdy, że słuchanie serduszek szkodzi. To mi powiedział nowy doktor z Invimedu, on z Anglii przyjechał a sama wiesz jaka tam jest służba zdrowia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gonal i Menopur w tej samej dawce dziś i jutro a we wtorek kontrola i znów inny lekarz
Muszę tam dzwonić jeszcze jutro rano , bo wizytę wyznaczyła mi na 20.30 a ja zastrzyki biorę o 16-tej, czyli wychodzi ,że we wtorek wezmę 5 godzin później niż zwykle, a z tego co wiem tak nie może być. Ogólnie jestem zła, jedyne co dobre to dał mi L4 bez gadania ze względu na pracę jaką wykonuję, żebym odpoczęła. Czy któraś miała taką różnicę kilku godzin?
Czy histero może mieć niekorzytsny wpływ na AMH? Czy któraś z Was miała histero przy niskiem AMH.
i był tylko jeden zarodek. W grudniu miałam USG ostatnie i na cyklu naturalnym miałam dwa dominujące i dwa tylko ciut mniejsze pęcherzyki, a to zasługa pewnie suplementacji. Czy któraś z Was miała ivf na naturalnym cyklu?gotadora powiedz czy jak robiłas to badanie PGD to się troszkę balas?

Dziwi mnie fakt , ze za każdym razem kiedy uda mi się zajść w ciążę to tracę ja na samym początku w tym samym czasie.
to jest naprawdę dobry lekarz! ja w niego wierzę!