Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
weszłam i na moment, bo miałam w cholerę roboty dziś, remont sypialnia tu tyle czytania! napisałyście ładnie, Sylwia1985 wczytuje się w Twoje posty i oderwać nie mogę, aż mnie stary wyzwał... ja pisałam wcześniej że na wizycie lekarz dojrzał coś w macicy, stwierdził że ''może to być polipek'' ale że na tym etapie za wcześnie, w związku z tym zapytam Ciebie Sylwio, czy lekarz nie mógłby odróżnić pęcherzyka od polipa? endometrium miałam 12, to był 17- nasty dzień cyklu i mała wpadke mielismy z moim R... proszę podpowiedz co myślisz? Twoja ogromna wiedza jest jak lekarstwo, dlatego pozwoliłąm sobie zwrócić się właśnie do Ciebie... widze też dużo nowych dziewczyn, czy któraś leczy się w łódzkiej gamecie?
, zaraz się cukrzycy nabawię
. Moja wiedza jest raczej statystyczna osoby która ma coś wspólnego z medycyną i lubi się wchrzaniać w kompetencję specjalistów od innych stref leczenia
. Ale raczej do specjalisty ginekologicznego jeszcze mi daleko Lawendowy Sen .... a co Ty tak cichutko????