reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aktualiacja kolejna dopisuje Markę.

9 kwietnia-lkasia wysoka beta 9dpt:)
11 kwietnia Milanek 13dpt wysoka beta!
11 kwietnia Molla podglądanie maluszków:)
12 kwietnia Gotadora podglądanie maluszków:)
12 kwietnia
Darii wizyta przed owocną stymulacją
12 kwietnia Fusun udana punkcja!
12 kwietnia Hola podglądanie maluszka i słuchanie silnego serduszka:)
15 kwietnia Roxi - podglądanie maluszka
16 kwietnia Malinuś pierwsze podglądanko maluszka/maluszków 18dpt
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio
kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
kwiecień owocna stymulacja
Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Lilia ja się zmagam z endometriozą. Miałam laparoskopię, ale to na nic, bo torbiele się odnowiły. Ja mam torbiele endometrialne na jajnikach i ogniska pewnie jeszcze gdzieś tam są... U mnie to właśnie przez endometriozę będę miała in vitro. Objawia się ona u mnie koszmarnie bolącymi miesiączkami. Ale pocieszę, Cię bo moja Pani dr w ogóle się tym nie przejmuje i powtarza mi, ze jej endometrioza w niczym nie przeszkadza. A jak zajdę w ciążę to się jej pozbędę :-)
Co prawda moje in vitro ma poślizg o 2 miesiące, bo zrobiła mi się torbiel naczyniowa i czekamy aż zniknie. Powiem Ci jeszcze, że 3 dziewczyny z tego forum z endo są już w ciąży ;-) Będzie dobrze!:-)

darii - uff... to mnie pocieszyłaś, dziękuję bardzo, już się zaczęłam martwić, że moje crio będzie nie wiadomo kiedy, a tak jest szansa, że może już nie długo.

Trzymam kciuki za to, żeby te torbiele mega szybko znikły :tak: Pozdrawiam.

Cudowna pogoda dzisiaj, w końcu słonko wyszło :-) Wróciłam właśnie ze spacerku, byliśmy na bulwarze w Gdyni. Polecam Wam dzisiaj spacerek.

kochana Ikasiu, nie wiem co Ci napisać. Przy 5 dniowych zarodkach powinno coś wyjść, norma to 15 a od 16 ciąża....strasznie mi przykro :( Chyba że poczekasz jeszcze 2 dni, może wzrośnie......jeszcze

reklama
Do góry