reklama
malinuś
Fanka BB :)
Martka co do odczuć po crio to nic a nic. Może około 2-3 dpt delikatne klucie ale minimalne chyba bardziej w głowie. Za to od 5 dpt ból jak na okres i delikatnie piersi ale bardzo delikatnie. 7dpt płacz i histeria ze nie udało sie. Od 8-9 dpt już nabrzmiale piersi no i ból jak na @ i delikatne pokluwanie ale od czasu do czasu. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze
U
Usunięty2
Gość
malinus gratulacje a co u Was bylo problemem? i mozesz powiedziec czy po 2 pierwszych nie udanych probach robilas jakies dodatkowe badania histeroskopie czy cos lekarz Ci jeszcze zlecał??
Ikasia - przykro mi wiem co przezywasz...to bylo twoje pierwsze podejscie?? masz jakies mrozaczki??
Lila jutro napisze co i jak powiedziala mi dietetyczka
a czy ktoras z Was chodzi na akupunkture?? bo slyszalam ze to pomaga szczefolnie w zagniezdzeniu
Ikasia - przykro mi wiem co przezywasz...to bylo twoje pierwsze podejscie?? masz jakies mrozaczki??
Lila jutro napisze co i jak powiedziala mi dietetyczka
a czy ktoras z Was chodzi na akupunkture?? bo slyszalam ze to pomaga szczefolnie w zagniezdzeniu
Lilia ja nie stosowałam zadnej diety, ani nic specjalnego nie robiłam, jadłam i używałam kosmetychów jak zawsze, no i od transferu do bety byłam na L4
ja myślę że jak ma się udac to się uda bez wględu na to co będziemy robiły, jadły itd. To był mój 4 transfer przy poprzednich robiłam to samo co przy tym, wcześniej się nie udawało, a teraz zaskoczyło, po prostu tak miało być. Trzymam za ciebie kciuki;-)
Ikasia wiem że ci cieżko i ze pewnie nadzieji nie masz, ale trzeba wierzyć bo róznie bywa, moze implantacja była późno, powtórz beke za dwa dni, mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ikasia wiem że ci cieżko i ze pewnie nadzieji nie masz, ale trzeba wierzyć bo róznie bywa, moze implantacja była późno, powtórz beke za dwa dni, mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
malinuś
Fanka BB :)
Joasia u nas bardzo słabe żołnierzyki, endometrioza, i delikatna policystyczność. Nie robiłam żadnych dodatkowych badań po nieudanych transferach. Szłam za ciosem. Tym razem lekarz podał 2 dzieciaczki, a wcześniej po jednym. Jedyne co lekarz inne leki dawał i inne dawki. Mam nadzieje, że wszystko sie ładnie rozwija
nie mogę zrobić kolejnej bety bo przyjmuje ovitrelle a ona zakłamuje wynik i nie ma sensu. Wizytę mam dopiero za tydzień....
Lilia, ja rowniez nie stosowalam diety, bralam jedynie witaminki , o ktorych pisaly juz dziewczyny. Kosmetykow nie zmienilam. Po transferze staralam sie, aby w diecie bylo duzo bialka i pilam po 2l wody.
Teraz nie moge sie przemoc do wody. Nawet boje sie ,czy sie nie odwadniam. Od tygodnia mieszam wode niegazowana z gazowana i jakos przechodzi.
Ikasia, wierze,ze Twoja beta nas za kilka dni mile zaskoczy.7dpt , to moze byc wczesnie jesli implanatacja byla pozno.
Teraz nie moge sie przemoc do wody. Nawet boje sie ,czy sie nie odwadniam. Od tygodnia mieszam wode niegazowana z gazowana i jakos przechodzi.
Ikasia, wierze,ze Twoja beta nas za kilka dni mile zaskoczy.7dpt , to moze byc wczesnie jesli implanatacja byla pozno.
gerbera
Początkująca w BB
czesc dziewczyny, dlugo sie nie odzywalam ale podczytywalam wasze posty. u mnie w 14dpt beta byla 38,w 16 dpt 61 troche radosci i dalej nie wiadomo co . Za 4 dni mialam isc sprawdzic kolejny raz ale w miedzy czasie dostalam plamienia najpierw brazowawe raz wiecej raz mniej i wczoraj juz tylko krew. Niestety beta spadla ( tak jak sie mozna bylo spodziewac) choc jeszcze jutro mam sprawdzic i lekarz kazal nie odstawiac lekow. Ale podejrzewaja ciaze biochemiczna, Czy ktoras z Was miala cos takiego, jestem ciekawa jakie badania powinnam zrobic po, bo w przeszlosci mialam 2 poronienia.
Mola ciesze sie z twojej bety , trzymam kciuki i czekam na wiadomosci od Ciebie.
Malinus gratuluje, wierze ze wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie Was i zycze powodzenia. A sama tez sie musze zebrac do kupy choc ciezko.
Ikasia sprawdz jeszcze raz bete zawsze jest nadzieja ze ruszy, moze pozna implantacja.
Mola ciesze sie z twojej bety , trzymam kciuki i czekam na wiadomosci od Ciebie.
Malinus gratuluje, wierze ze wszystko bedzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkie Was i zycze powodzenia. A sama tez sie musze zebrac do kupy choc ciezko.
Ikasia sprawdz jeszcze raz bete zawsze jest nadzieja ze ruszy, moze pozna implantacja.
reklama
Podziel się: