Anahstasia
Aktywna w BB
To ja o dziwo czuję się dobrze - nie mam żadnych dolegliwości, nie jestem senna
Dziś, w 13 dpt, zrobiłam kolejne badanie, i tak:
11 dpt - 494
13 dpt - 1100

11 dpt - 494
13 dpt - 1100
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I nie skusilas się na betę?A ja zrobiłam progesteron i estradiol.
Jest 4 dpt
Progesteron 260
Estradiol 147
Progesteron wzrósł a estradiol spadł![]()
Może dwa się zadomowilyTo ja o dziwo czuję się dobrze - nie mam żadnych dolegliwości, nie jestem sennaDziś, w 13 dpt, zrobiłam kolejne badanie, i tak:
11 dpt - 494
13 dpt - 1100
![]()
O masakra!!Mam zlamanie kosci lodkowatej.... na usg nie widac czy przemieszczenie jest ale nie zdecydowalam sie na rtg... mam nadzieje, ze przemieszczenia nie ma. Dostalam buta ortopedycznego
Ooo moja tesciowa po gipsie też miala takiego buta. Strasznie mi przykro! Ale dasz radę. Kto jak nie ty. Już tyle wycierpiałaś przy in vitro, że co to dla ciebie takie złamanie.Mam zlamanie kosci lodkowatej.... na usg nie widac czy przemieszczenie jest ale nie zdecydowalam sie na rtg... mam nadzieje, ze przemieszczenia nie ma. Dostalam buta ortopedycznego
No niezly pech... nawet ten lekarz co robil usg mowil, ze kurde straszny pech bo malo widac bo tylko jedna plaszczyzne.O masakra!!
DziekiOoo moja tesciowa po gipsie też miala takiego buta. Strasznie mi przykro! Ale dasz radę. Kto jak nie ty. Już tyle wycierpiałaś przy in vitro, że co to dla ciebie takie złamanie.
A przepisał ci heparynę? Ona brała.Dzieki [emoji8] no tak wlasnie mysle. Ze musze wytrwac dla maluszka. Nawet powiem Ci juz nie boli tak strasznie jak w nocy. Ale kazdy bol przezyje bo wiem, ze lekow brac nie zamierzam. Mam nadzieje, ze ten but wystarczy.