Missdior
widzę że wracasz fo formy kobieto. To super, weź no znowu poszalej na forum, bo zawsze swoimi wpisami doprowadzałaś mnie do łez (oczywiście ze śmiechu).
Mirela
zgadzam się w 200% z Dodorą. Histero i Laparoskopia to dwa różne badania.
Betabeta
pytałaś o seks? Ja miałam ponad 2 miesiące przerwy w procedurze, więc wszystko wróciło do normy. Seks super zazwyczaj spontan.
Mi mi
kochana, ty coś brałaś czy zapomniałaś wziąć, że tak od rzeczy piszesz - czuję się gorsza blebleble (nie obrażaj się - to taki żarcik). Jaka gorsza, jak nie możesz o niczym innym mysleć, to napij się wódki,wina (czy co tam lubisz) na maksa, to na drugi dzień będziesz myśleć o tym jak przeżyć cały dzień z mega kacem. I już głowa zajęta czym innym.
Ja coraz częściej myślę, że jednak się nie uda - i wtedy jest mi bardzo przykro - ale zaraz myślę sobie, że nie posiadanie dziecka, to nie koniec świata i snuje wizje życia bez "bachorka". (Sorry jeśli kogoś uraziłam tym zwrotem - ale lepiej mi z tym jak tak sobie mówię - i na wszystkie dzieci póki co mówię bachorki).
Acha, dostałam wczoraj @. Ale jakaś masakra, leci ze mnie na maksa. Czyli za około 14 dni transfer.