margaretka89
Fanka BB :)
Pamiętam jak i ja to czytałamDziewczyny,
Czy bierzecie estrofem nadal jak macie pozytywny test?
Czekam na odpowiedź od lekarza ale w ulotce czytałam że kobiety w ciąży nie powinny brać...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pamiętam jak i ja to czytałamDziewczyny,
Czy bierzecie estrofem nadal jak macie pozytywny test?
Czekam na odpowiedź od lekarza ale w ulotce czytałam że kobiety w ciąży nie powinny brać...
Ja właśnie też tak mysle , że na spokojnie , jutro jestem umówiona na telefon z moją opiekun i pewnie wtedy spotkanie z lekarzemJa myślę, że lepiej na spokojnie w następnym, bo teraz by już pewnie była nerwówka, żeby zdążyć
Edit. Ale tak myślę, że może by się mogło udać jednak, może warto zapytać w klinice, co oni na to?![]()
A w której jesteś klinice? Pytam, bo ja na wynik badania zarodków czekałam miesiąc.Dziewczyny kazdej z osobna dziękuję za piękne piekne słowa jesteście przekochane ♡♡♡ a powiedzcie mi teraz co mam zrobić bo dzisiaj dostałam okres I teraz zarodki są badane, na wynik czekamy 14 dni , ciekawe czy jest szansa podejść w tym cyklu jeszcze![]()
![]()
Jeśli miałabyś iść na cyklu bezowulacyjnym do transferu to już od 2dc powinnaś brać estrofem żeby zahamowac wzrost pęcherzyka. Spokojnie daj odpocząć organizmowi po stymulacji. Mi też mowili, że wyniki PGD będą po 14 dniach, ale roboczych więc było trochę ponad 2 tyg. Już niebawem będziesz wiedziała jakieś płci masz zarodkiJa właśnie też tak mysle , że na spokojnie , jutro jestem umówiona na telefon z moją opiekun i pewnie wtedy spotkanie z lekarzem![]()
Ja mam wynik PGD ale nie ma tam ani słowa o płciJeśli miałabyś iść na cyklu bezowulacyjnym do transferu to już od 2dc powinnaś brać estrofem żeby zahamowac wzrost pęcherzyka. Spokojnie daj odpocząć organizmowi po stymulacji. Mi też mowili, że wyniki PGD będą po 14 dniach, ale roboczych więc było trochę ponad 2 tyg. Już niebawem będziesz wiedziała jakieś płci masz zarodki![]()
Oo ja miałamJa mam wynik PGD ale nie ma tam ani słowa o płciżadnego oznaczenia XX lub XY
W większości klinik z tego co wiem to nie ma plci. U mnie tez nie byloOo ja miałam
Ja z Invicty. Dostałam do każdego zarodka listę chromosomów, więc wiem, który miał jaka wadę no i na końcu każdy miał XX lub XY. Chociaż ostatecznie niewiele to dalo, bo nie wiedziałam który zarodek to ktory, więc płci i tak nie znaliśmy przy transferze. Wiedziałam tylko ogólnie że na 6 zarodkow było 3 chłopców i 3 dziewczynki, jeden chłopiec i jedna dziewczynka byli chorzy.Ja jestem w Gamecie, widzę że tu długo czekałam na wynik w porównaniu z Wami to jeszcze nie znam płciW jakich jesteście klinikach?