reklama

Kto po in vitro?

reklama
ale nie rozumiem, czemu stracić?? ja jestem przed crio dziewczyny, na 06 mam wyznaczony termin, pytanie tylko czy jeśli dziś przestane brać duphaston i według jego zaleceń będę brała sam estrofem a od 02 dołącze spowrotem dupek, to czy w cyklu coś mi się nie pokręci?? tu chyba bardziej o to chodzi. Poprzednio brałam jedno i drugie od 3 dc. więc zdziwiona jestem tą zmianą teraz, tym bardziej że byłam pewna, że mam brac tak samo jak wtedy :baffled: dodam, że w tym cyklu zmniejszył mi dawkę estrofemu z 3 na 2 szt. dziennie.

dagnes ja biorę luteinę do dziś.Musisz z nim pogadać, to są hormony, niech ci wszystko dobrze wytłumaczy, a ty sie przyznaj do tego dupka, bo te wszystkie hormony i ich ilość i wpływ na inne hormony i endo jest duży. Pojechałabym jeszcze raz na wizyte, gdybym nie była czegoś pewna.Ja tak zrobiłam i dobrze na tym wyszłam.

hej dziewczyny..ja tylko na chwilke...odebralam wyniki hormonow...estradiol wzrosl z 210 do 240, LH z 12 do 46 a progesteron z 1 do 1,21...dzwonilam do lekarza..powiedzial ze jest ok i ze do mnieoddzwoni...i powie co dalej...ale narazie nie dzwoni i zaczynam siee stresowac :(:(:....

Sylwia...nie wiem co napisac...dldlaczego tak sie dzieje?? lekarz Ci cos powiedzial???

26 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków
27 kwiecień masia123 - poszukiwanie pęcherzyków
27 kwiecień martaczi - udany transfer bliźniaków

30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
30 kwiecień Asia_77 wysoka beta
30 kwietnia martka273 podglądanie pęcherzyka z kropeczką
2 maja poziomka2 wysoka beta

maj Dagnes udane krio (albo i nie przez moje pomyłki) :(
Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama