Ice41
Fanka BB :)
ale jako sukces traktowane jest zajście w ciążę czy urodzenie w takim pakiecie?Ooo, myslalam, ze jak sie uda do 6 cykli. To nawet nie wiem czy bym sie zdecydowała za pierwszym razem....ja mialam nadzieje, ze za 1 sie uda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jako sukces traktowane jest zajście w ciążę czy urodzenie w takim pakiecie?Ooo, myslalam, ze jak sie uda do 6 cykli. To nawet nie wiem czy bym sie zdecydowała za pierwszym razem....ja mialam nadzieje, ze za 1 sie uda.
jako sukces uznaje sie zajscie w ciaze i utrzymanie jej do 6 tygidnia pozniej pakiet sie konczyale jako sukces traktowane jest zajście w ciążę czy urodzenie w takim pakiecie?
Tak wzięłam embryoglue i assisted hatchingJa miałam dwa zarodki. Ogólnie miałam 15 komórek z czego dojrzałych było 11. 6 zaplodnili, 5 komórek zamrozilismy (nie mogliśmy zapłodnić więcej). Z 6 zapłodnionych zostały 2. Pierwszy świeży transfer beta 0.2.
Teraz jestem po drugim i ostatnim i beta dodatnia
Po transferze moja Pani doktor spytała czy mamy jeszcze zarodki. Odpowiedziałam, że nie. A położna na to - "ostatni będą pierwszymi"
Także u Ciebie jest jeden jedyny, zarówno pierwszy jak i ostatni i musi się udać!!!
My przy drugim transferze dokupiliśmy ten klej emrioglue czy coś w tym stylu. A Ty miałaś taka możliwość?
Ciaza w 12tcale jako sukces traktowane jest zajście w ciążę czy urodzenie w takim pakiecie?
A w tym pakiecie jest cos wiecej? Tzn jakies dodatkowe badania/procedury? Czy to samo co w tym 2+1?Ja juz nie wiem.co mam robić jestem tym zmęczona zastanawiam.sie nad tym pakietem ale też mogę wziąć ten pakiet 2 plus jeden
no właśnie na to pytanie NIK mi nie odpowiedziała jak dzwoniłam do kliniki niby piszą coś że są jakieś badanie i procedury które ułatwiają zajście w ciążę ale nic poza tymA w tym pakiecie jest cos wiecej? Tzn jakies dodatkowe badania/procedury? Czy to samo co w tym 2+1?
To slabo. A nie moga podeslac jakiejs umowy? Moze napisz im maila. Dobrze byloby wiedziec czy cos jest wiecej bo moze sie oplacic..no właśnie na to pytanie NIK mi nie odpowiedziała jak dzwoniłam do kliniki niby piszą coś że są jakieś badanie i procedury które ułatwiają zajście w ciążę ale nic poza tym
Tak...10 dpt 218.Badalas ponownie betę?
DobrzeDziękuję Kochana :*
Powiedz lepiej, jak sie czujesz?