lady_in_blue
Fanka BB :)
Fraxiparine moim zdaniem mniej boli - tylko chyba nie da się tego dostać z kodem C więc sporo kosztuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musimy dać radęFraxiparine moim zdaniem mniej boli - tylko chyba nie da się tego dostać z kodem C więc sporo kosztuje.
Cudowny wynik, kiedy wizyta?Dziewczyny...betka dziś 12dpt 655 progesteron 37.jest dobrze![]()
Pewnie od pierwszegoHej powiedzcie mi od ktorego dnia cyklu bierze sie antykoncepcje przed stymulacja
Ja brałam od pierwszego jak kupiłam. Nie mam regularnych miesiączek. Brałam 40dni i na monitoringu było widać, że będzie zaraz miesiączka. Kazał odstawić i dał już leki pod stymulacje. Nie wiem czy to praktyka czy co ale mój po jajnikach co do dnia mówił kiedy ja dostanę i za każdym razem się sprawdzałoHej powiedzcie mi od ktorego dnia cyklu bierze sie antykoncepcje przed stymulacja
Ja brałam od 3 dcHej powiedzcie mi od ktorego dnia cyklu bierze sie antykoncepcje przed stymulacja