reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czasem wiara nie wystarczy.

Dziś pozwalam sobie na żal. Ale mamy jeszcze jednego mrożaka jak się nie uda to wtedy odpuszczam już w tym roku i może za rok ruszymy od nowa.
Ja już 4 dzień pozwalam sobie na żal 🙈
Ale od jutra koniec i wracam do zdrowego trybu życia. Teraz objadałam sie samym syfem i piłam moją ulubioną karmelową kawę ze starbucksa 😅 nawet witamin nie brałam...
Ale od jutra juz sie ogarniam.
Trzeba sobie pozwolić na taką żałobę.

Wierzyłam, że ci się uda a tu znowu smutna wiadomosc na forum :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już 4 dzień pozwalam sobie na żal 🙈
Ale od jutra koniec i wracam do zdrowego trybu życia. Teraz objadałam sie samym syfem i piłam moją ulubioną karmelową kawę ze starbucksa 😅 nawet witamin nie brałam...
Ale od jutra juz sie ogarniam.
Trzeba sobie pozwolić na taką żałobę.

Wierzyłam, że ci się uda a tu znowu smutna wiadomosc na forum :(
Pozwalaj sobie siostro. I walcz od nowa 😍😘

@blueeyes czekałam jak na swoje, bo też mam dwa zarodki 😔 przykro mi
Dziękuje, że tak się ze mną łączycie w rozpaczy. Na prawdę wiele to dla mnie znaczy i już chce was wszystkie wyściskać.

Ja na daną chwilę się nie poddaje spisałam wszystkie badania na kartce które polecacie i w przyszłym tygodniu nie wyjdę z gabinetu lekarza jak mi ich wszystkich nie zleci lub nie wykona ;)

@blueeyes mówiłam poczekaj miałabyś jeszcze 2dni nadziei. Aż mi się płakać chce ;( boje się że ja też nic. Ja boje się nawet sprawdzać więc jak najdłużej będę w nadziei. Jeśli będzie negatywne nie wiem jak się pogodzę z tym ;( na samą myśl już mam łzy

reklama
Do góry