Bardzo mi przykroDostałam i mąż namówił mnie na otworzenie...
Ale nic tam przyjemnego nie ma.
Beta 0.00 a też zrobiłam progesteron przy okazji który wynosi 3,89.
I tak muszę zrobić 9dpt dla lekarza ale na żaden cud już nie czekam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroDostałam i mąż namówił mnie na otworzenie...
Ty masz wynik i nie sprawdzasz? Podziwiam ja bym na łeb dostałaDziewczyny tak bardzo chciałabym z wami podyskutować już na temat objawów w ciąży a nie szukać ich na siłę. Zazdroszczę wam każdego bólu i przyjemnego kopniaczka w brzuchu. Mogę przechodzić najgorszą ciążę, byleby w przyszłości urodzić zdrowego maluszka i poczuć kiedykolwiek jak to jestTrzymam za was mega kciuki i kibicuje z całego serca ;*
Zabawne mąż do mnie dzwonił i pytał czy byłam na badaniach. Mówię mu, że byłam a on zapytał się o wynik. Powiedziałam mu, że przecież mieliśmy sprawdzać w sobotę i nie patrzyłam.
Pierwszy raz on jest mniej cierpliwy niż ja![]()
tak samo robiłam No ciut szybciej bo po drugiej becie ale wyszły dwi piękne krechyo które tak walczymyNo właśnie, bywa i tak. Ja teraz też nie mam na pamiątkę bo też mi nie wychodziły i sobie darowałam a z tym testem to było przy pierwszej ciąży
![]()
Jutro idę do lekarza na usg serduszkowe, jeśli wszystko będzie ok to kupie test i zrobię na pamiątkę- moze wyjdzie![]()
doczytałamTy masz wynik i nie sprawdzasz? Podziwiam ja bym na łeb dostała![]()
I tego, że jeszcze warto poczekać się trzymajmyNapisałam do lekarza czy nie za niski ten progesteron to mi odpisał, że dopisze mi leki.
Dostałam Prolutex raz dziennie. Przy okazji zadałam pytanie czy jest jeszcze sens walczyć w tym cyklu o podnoszenie progesteronu jeżeli beta 7dpt wyszła 0.00 usłyszałam, że szanse są niskie ale czasem warto.
Az sie poplakalam , tak w Was wierzęDostałam i mąż namówił mnie na otworzenie...
Kochana a mogłabyś wstawić zdjęcia tych badań, zapisze sobie w razie wu ;*Dziękuje, że tak się ze mną łączycie w rozpaczy. Na prawdę wiele to dla mnie znaczy i już chce was wszystkie wyściskać.
Ja na daną chwilę się nie poddaje spisałam wszystkie badania na kartce które polecacie i w przyszłym tygodniu nie wyjdę z gabinetu lekarza jak mi ich wszystkich nie zleci lub nie wykona![]()