JestemMama!
Fanka BB :)
Cudowna wiadomośćDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
Jestem taka szczęśliwa, życzę zeby każda z Was usłyszała dźwięk bicia serduszka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowna wiadomośćDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
Jestem taka szczęśliwa, życzę zeby każda z Was usłyszała dźwięk bicia serduszka![]()
U mnie też wizyta łiiiii trzymam kciuki!!!Byłam dziś na wizycie sprawdzić cykl naturalny po nieudanej stymulacji do transferu. Następna wizyta w poniedziałek i jak dobrze pójdzie ustalimy termin transferu
Kocham !!!!Dobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
GratulacjeDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
do wyznaczenia terminu transferu?U mnie też wizyta łiiiii trzymam kciuki!!!
Ja pewnie to bym płakała ;PDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
GratulujęDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤
Ja ryczałam cała wizytę a jak usłyszałam serduszko to już w ogóle. I słowa Pani doktor "Wszystko jest w porządku, jest zarodek i jest akcja serduszka".Ja pewnie to bym płakała ;P
GratulujęDobra wiadomość - jest serduszko!!! ❤❤❤