JestemMama!
Fanka BB :)
Bojku śniło mi się że przyszly wyniki Allo i były tak wysokie że trzy razy sprawdzałam 
podeszłam do transferu , który się udał i miałam z niego córkę , która była córeczka tatusia 

Boże ile bym żeby ten mój sen się spełnił 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SuperDziewczyny jest wszytko okejserduszko było
mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu
9.08 wizyta kolejna
Boże jak się cieszę
Komu się marzy temu się przydarzy;*Bojku śniło mi się że przyszly wyniki Allo i były tak wysokie że trzy razy sprawdzałampodeszłam do transferu , który się udał i miałam z niego córkę , która była córeczka tatusia
Boże ile bym żeby ten mój sen się spełnił
![]()
To superDo transferu, mamy 3 mrożone zarodki, które na nas czekają ♡
Nastawiam się bardzo pozytywnie, będzie co ma być, wiem ze zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy aby się udało, łącznie z pgt, trzymam kciuki kochana jak u Ciebie sytuacja ? ❤To super![]()
Wczoraj było 25dtSupera ile jesteś dpt?
Ja miałam podobny termin porodu, tylko na ten rok
także witaj siostro marcóweczko
![]()
Czyli po prostu tyłozgiętą ? Nie ma nigdzie określenia w literę "L"Ja mam szyjke zgieta w literkę L i wszyscy lekarze równo się meczylijak u innych transfer 2 min to u mnie 10-15min. Każdy był nieprzyjemny, ale też po każdym miałam implantacje. Moje odczuwanie bólu nie miało znaczenia dla implantacji.