JestemMama!
Fanka BB :)
Bojku śniło mi się że przyszly wyniki Allo i były tak wysokie że trzy razy sprawdzałam 
podeszłam do transferu , który się udał i miałam z niego córkę , która była córeczka tatusia 

Boże ile bym żeby ten mój sen się spełnił 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperDziewczyny jest wszytko okejserduszko było
mały człowieczek ma 6mm długości 19 marca termin porodu
9.08 wizyta kolejna
Boże jak się cieszę
Komu się marzy temu się przydarzy;*Bojku śniło mi się że przyszly wyniki Allo i były tak wysokie że trzy razy sprawdzałampodeszłam do transferu , który się udał i miałam z niego córkę , która była córeczka tatusia
Boże ile bym żeby ten mój sen się spełnił
![]()
To superDo transferu, mamy 3 mrożone zarodki, które na nas czekają ♡
Nastawiam się bardzo pozytywnie, będzie co ma być, wiem ze zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy aby się udało, łącznie z pgt, trzymam kciuki kochana jak u Ciebie sytuacja ? ❤To super![]()
Wczoraj było 25dtSupera ile jesteś dpt?
Ja miałam podobny termin porodu, tylko na ten rok
także witaj siostro marcóweczko
![]()
Czyli po prostu tyłozgiętą ? Nie ma nigdzie określenia w literę "L"Ja mam szyjke zgieta w literkę L i wszyscy lekarze równo się meczylijak u innych transfer 2 min to u mnie 10-15min. Każdy był nieprzyjemny, ale też po każdym miałam implantacje. Moje odczuwanie bólu nie miało znaczenia dla implantacji.