Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milagros :-) wiesz jak ja żałuje,że kiedy podjeliśmy dezycję o invitro nie znalazłam tego forum, że nie miał mi ktoś poradzić co w jakiej klinice robią ... dlatego jestem tu i jeśli ktoś potrzebuje rady to mówie co wiem, co przeżyłam ... jeśli choćby jedna osoba skorzysta z tego co ja doświadczyłam i nie sparzy się jak ja to na prawdę warto. Ale są osoby, które polecają odwrotnie, więc każdy wybierze tak jak wyda mu się za najbardziej pewne. Znam więcej osób, którym powiodło się w Invikcie i więcej którym się nie udało w tej drugiej klinice, zreszta sama się do nich zaliczam.
dziewczyny jak to jest z tymi zarodkami, bo teraz znalazłam kartkę, którą dostałam po transferze i widzę, ze miałam podane dwa zarodki 3-4 blastomerowe. To chyba slabo, co?
Asiu ja miałam zalecone relanium od dnia na transferu przez trzy kolejne dni ... jeśli się bardzo denerwujesz to lepiej weź tabletkę, tak mi się wydaje ... cały czas trzymam kciuki &&&&&