reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję bardzo za kciuki! Pisałam do Was z tel, ale moje posty się nie wyświetlają :wściekła/y:
Moje kochane od wczoraj biorę gonal 150, na wizycie Pani dr powiedziała, że zobaczymy 2 maja jak dalej będzie z tą dawką, bo widzi sporo pęcherzyków i boi się hiperki. Ja tez się boję :eek:
Teraz biorę gonapeptyl 0,5 i gonal 150.
Gonal 150 to duża dawka?

Już Wam piszę dobre wiadomości :-)
Stasia po dwóch dobach odłączyli od respiratora i zaczął sam oddychać! :-)
W zasadzie po 5 dobach od porodu (a Staś był wcześniakiem, bo urodził się w 35 tc) już lekarze chcieli go wypisać do domu, ale ze względu na koleżankę, która po cesarce nadal źle się czuła zostali jeszcze 3 dni.
Dziewczyny zobaczcie, jak lekarz się pomylił.... aż już nawet nie chce wspominać tego co mówił! ehh
A teraz on ma się wyśmienicie. Co prawda dobę po urodzeniu zrobili mu badania genetyczne, ale jak wydaj mi się , że wysztko będzie dobrze :-) Staś ma się zupełnie dobrze... pewnie gdyby jej lekarz tak nie nastraszył, to by się też urodził w terminie

Dari cieszę się z dobrych wiadomości, ta historia z lekarzem koszmarna - jak on mógł coś takiego w ogóle powiedzieć? to raczej nie jest lekarz, tylko ten z tych pseudo lekarzy ... najważniejsze ,że z maluszkiem dobrze :-) no i oczywiście trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki &&&&&&

asiex ja też szukałam, ale niestety...Sutki przestały mnie boleć , syfki zaczęły wychodzić ...więc nic co sugerowałoby ,że się udało, a Ciebie podziwiam i zazdroszczę trzeźwego myślenia mimo zrobienia sikacza , bo ja zrobiłam bete w 7 dpt i wpadłam w histerię ...ale to już jutro...jakoś trzeba dotrwać, a mi serce już wali ze strachu

Darii super ,że wszystko ze Stasiem w porządku...wcześniactwo to żadna tragedia..moja Dominika też urodziła się ponad miesiąc przed terminem. Fakt ,że na początku był strach czy będzie dobrze się rozwijać, ale na szczęście nie było problemów , a w pierwszych trzech klasach podstawówki była w trójce klasowej najlepiej uczących się dzieci:-)

Cześc dziewczynki:-).

LiLi , oletka z zacisniętymi kciukami czekam na piekne wyniki z waszych bet!!!

Darii super ze Staś ma się dobrze, a takiego lekarza to bym kopnęła ... same wiecie gdzie. tyle stresu rodzicom przysporzył:angry:.

reklama
cześć Kochane!:-)

Darii ja miałam gonal 300 przez 10 dni chociaż jak u Ciebie już po takiej początkowej dawce widać dużo pęcherzyków to bardzo dobrze pewnie zostaniesz przy tej dawce:tak:

Madzia
jak się czujesz jak miną weekend?

Lawendowy
Kochana po Twoich wiadomościach już widać, że jesteś artystyczna dusza gratuluję nagrody naprawdę zasłużyłaś :-) zazdroszczę talentu!!!

Asia Asiex i jak wytrzymacie do jutra czy dziś idziecie?

Gotadora czyli co myślisz że warto pojechać do invikty porozmawiać? właśnie przeglądam te programy może coś mi zaproponują:tak:tylko zastanawiam się czy jest sens skoro moje zarodki się nie rozwijają żaden z ok 30 zarodków (3 podejścia) nie przetrwała do 5 doby:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry