Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny jutro moja druga weryfikacja. Boje się strasznie, to 6dpt a ja nie mam żadnych objawów ;(. Modlę się chociaż o symboliczną betę. Trzymajcie kciuki, błagam. Nie wiem jak przetrwać do rana...
i jak Was i tego forum nie kochaćAsiu, moja przyjaciółka po udanym transferze miała mega skurcze od 9 dpt. Była pewna że się nie udało a tydzień temu urodziła piękna córeczkę. Jestem pewna, że będzie dobrze! Mnie niepokoi całkowita cisza u mnie.

. Mam przeciwciała przeciwjądrowe ANA = 1000 gdzie norma jest 100. Dlatego dr. kazała mi się zgłosić do kliniki dopiero jak będę miała wypis od reumatologa o braku przeciwskazań do in vitro. Nie wiem co zrobię, jak się okaże, że przez to wszystko się opóźni, albo będzie niemożliwe. Myślałam, że będę wesoło czekać na zabieg w lipcu, a tu takie schody... Problem z tarczycą i jeszcze te przeciwciała. Uważałam się za całkowicie zdrową :-(